Sõnn

Sulle on vahel raske meele järele olla. Seetõttu meeldib sulle aeg-ajalt omaette olla, sest siis saad teha täpselt seda, mida tahad ja heaks arvad. Sulle meeldib teha midagi oma kätega, näiteks kududa või kokata. Sinna juurde kuulub kindlasti ka hea muusika. Sinu pelgupaigaks kogu maailma eest on rahulik kodu koos kauni aiaga, kus saad segamatult teistest inimest puhata ja oma patareisid laadida.

Neitsi

Oled pisut arglik. Seetõttu tunned end paremini paikades, mis pakuvad sulle privaatsust. Su jaoks pole mingi mure veeta terve päev omaette. Teed näiteks majapidamistöid ja oled tegus või siis puhkad niisama. See aga ei tähenda, et sa poleks lojaalne ja seltskondlik. Oled küll. Sa lihtsalt oled võimeline ka omaette aega veetma, et mõtteid koguda.

Skorpion

Olenemata sellest, et sul on häid ja eluaegseid sõpru ning oled kaitsev ja lojaalne, siis vajad isiklikku aega. Ikka selleks, et oma tunded ritta panna ja endast paremini aru saada. Su kallim võib seda pisut halvas valguses näha. Oma aeg on sinu jaoks aga oluline, et suhted teistega säilida saaksid.

Ambur

Kuigi oled erk ja rõõmus, siis vajad aeg-ajalt oma aega reisimiseks ja maailma avastamiseks. Sa ei saa aru paarikestest, kes veedavad iga oma hetke ninapidi koos ja suudavad sealjuures terve mõistuse säilitada. Su jaoks on oluline teadmine, et sul on elu ka väljaspool sõprus- ja armusuhteid. Vabadus motiveerib sind.

Kaljukits

Vahel kirjeldatakse sind kui eraklikku inimest. Su pere võib teada, milline tegelikult oled ja mida mõtled, aga oma uut poiss- või tüdruksõpra sa õhtusöögilauda kaasa ei võta. Su tujud kõiguvad ja raske on aru saada, kas otsid seltskonda või tahad omaette olla. Sinu tundmaõppimiseks kulub kaua aega.

Veevalaja

Sinu kihk olla üksi ja teha, mida hing ihaldab on sageli suurem, kui su soov olla kellegagi suhtes. Iseseisvus on sinu jaoks midagi olulist ja kui teed tähtsaid otsuseid, siis tahad seda üksi ja ise teha. Sa pole eriti vaimustatud inimestest, kes pole sinuga ühel meelel.

Kalad

Sa võid vabalt terve peo veeta kuskil nurgas istudes ja muusikat nautides. Oma mõtetes suudad luua aga tõeliseid kunstiteoseid. Just seetõttu eelistadki oma aega üksi veeta, sest su mõttemaailm on niivõrd rikkalik, et sul pole vaja enda ümber suurt seltskonda. See ei tähenda, et sulle ei meeldi teised inimesed. Sa lihtsalt hindad oma aega väga palju.

Viie tähemärgi esindajad, kellel pole kunagi seltskonnast küllalt ja keda võib vahel isegi klammerduvaks pidada

Jäär

Sulle meeldib seltskondlikud üritused. Kui ühtegi muud põhjust pole, siis sul on üks põhjus ikka – teised pakuvad sulle väljakutseid. Su pere ja sõbrad räägivad, et sina oledki peo hing, sest oled suurepärane erinevate vahvate ürituste korraldamisel. Suhetes kipud teinekord liialt klammerudv olema, sest tahad oma kaaslasega kogu aeg midagi koos teha.

Kaksikud

Rääkimine on sinu jaoks vajadus. Intelligentsed ja vaimu ergastavad vestlused laevad su akusid ja annavad jõudu järgmiseks päevaks. Romantiline suhe on sinu jaoks võimalus kellegagi hommikust õhtuni juttu ajada. Kõigest ja kõigist. Läbi selle väljendad sa oma kiindumust.

Vähk

Tavaliselt oled sa kellegagi suhtes, sest üksi sulle olla ei meeldi ja kaaslase olemasolu on su jaoks oluline. Su kaaslane liigub sinuga igale poole kaasa. Su jaoks on väga oluline, et keegi sind armastaks. Seetõttu otsid ka järjest enam võimalusi, et selle inimesega ühiselt midagi toredat teha. Sa kiindud inimestesse kiirelt ja harva lased neil oma elust minna.

Lõvi

Sinu jaoks on oluline, et teised sind imetleksid. Su kaaslane peab aru saama, et vajad pidevalt tähelepanu, sest muidu pole sa oma suhtega rahul. Kui sa pakatad enesekindlusest, siis sulle ei meeldi, kui sind välditakse. Sa võid oma kaaslase aja suhtes muutuda liialt otsustavaks – näiteks hakkad ise planeerima, mida ta teeb ja kuhu ta läheb. Oma kaaslase kuhjad aga kinkide ja armastusega üle.

Kaalud

Sa ei suuda olla üksi. Sa lihtsalt ei tule sellega toime. Sa tead, et inimesed tahavad suhelda ja ka sinu soov teistega suhelda on muljetavaldav. Kui sul on kallim, siis oled temaga igal hetkel koos. See pole see, et sunnid oma kaaslast seda taluma, vaid sa oledki koos inimesega, kellele see meeldib.

Allikas: Yourtango