Sandra Vabarna

Torupill huugab edasi, viled huilutavad edasi, parmupill põrab edasi. Peeglikildudest diskokera keerleb edasi. Silmad löövad välku edasi. Läinud suvel esimest korda emaks saanud muusik Sandra Vabarna (33) liigub edasi, veel kreisimas tempos kui enne. Kuidas küll?!
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Beebiootel Getter Jaani õelatest netikommentaaridest: võid hetkega kaotada armastuse enda vastu

Et jõuaks enne pisikese sündi kodu valmis ja et saaks uue plaadi kallal töötada, avaldab Getter Jaani (25) oma uusaastalubadused. Suurte eesmärkide poole püüdleb ta nüüd õnnelikumana, teadlikumalt ja aeglasemalt kui eales varem.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Tuuli Roosma armukadedusest: ma ei ole ühepoolse armastuse ori

Oma elu jagamine on põnev, on saatejuht ja teleprodutsent Tuuli Roosma (43) mõistnud. Teadmine on süvenenud ajapikku, koos perega ohtrasti mööda maailma reisides.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Roberta Einer: kui tööalaselt olen kuri alfaemane, siis eraelus naudin tugeva mehe seismist enda kõrval

Moedisainer, igapäevaselt Londonis töötav Roberta Einer (27) tundub naine, kelle ühes käes sätendab litripuru ilu laialikülvamiseks maailmas ning teine käsi on vaba, kui elu ta sööstlaskumisele lükkab. Igal juhul on ta ellujääja.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Kelly Sildaru: on olnud hetki, kui olen mõelnud, et mille jaoks ma seda kõike teen...

Mõeldes Kelly Sildarust, kangastub pilt sinitaevast, lumistest nõlvadest ja vau-efektist. Olgugi et ametialaselt on trikisuusataja professionaalne gravitatsiooni eiraja ja õhuvõlur, siis argiselt lubab Kelly endale küll unistamist, kuid püsib kindlalt kahe jalaga maa peal.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Elina Nechayeva avameelselt elust, muusikast ja purunenud suhtest: minu partner peab arvestama, et muusika on number üks

Elinale on olnud eelmine aasta pöördeline – “La Forza” tõi talle palju väärtuslikke kontakte, aga ka äratundmist, kes ta on ja mida elult tahab. Ja mis hinnaga?
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Kiiruisutaja Saskia Alusalu ausalt sportlaskarjäärist: see on pidev joone peal elamine, enamik ajast on ränkraske

Saskia Alusalu mõttelend on terav ja väle kui uisusälk värskelt poleeritud jääl. Näib, et segades parajas koguses külma kalkuleeritust sulatava siirusega, sünnib tapvalt võidukas kombinatsioon – nii nõtkel eluteel kui ka peegelsiledal jääl.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Lenna Kuurmaa armastust täis suvi Setomaal: kui su kõrval on õige inimene, on areng meeletu

Ehkki tal polnud eelmisel kuul ainsatki esinemistest vaba nädalavahetust, siis ajapuuduse üle Lenna Kuurmaa (33) ei kurda. Ta lõpetas äsja õpingud ja plaanib juba uusi, ehitab Setomaal talu ja peab loomi, naudib kihlust ning kasvatab tütreid. Kõike jõuab, kui vaid tahta.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Tanel Padar: see, et laps otsustas tulla, on meie jaoks suurim ime üldse

Muusik Tanel Padar (38) mäletab hästi oma kahe­kümnen­date eluaastate lõikavat silmavaadet – mina ei tee kompromisse, maailm peab muutuma! Kui keegi on muutunud, siis tema. Aga ainult juhul, kui on seda ise soovinud.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Mirtel Pohla näitlemisest, armastusest ja iseseisvusest: Julgus on vaatamata hirmule edasi liikumine

“Ma olen praegu päris mõnusas kohas,” tõdeb näitleja Mirtel Pohla (37). “Sain hiljuti aru, et ma ei ole tegelikult arg. Olen julge. Tean nüüd, et julgus ei ole hirmu puudumine, vaid vaatamata hirmule edasi liikumine.”
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Marta Laan elu kõige olulisematest otsustest: olen tõesti iseendaga hädas olnud, aga eelistan alati edasi liikuda

Marta Laan (34) on mänginud kümneid teatrirolle ja näidelnud end vaatajate südamesse mitmes tuntud telesarjas. Tõeliselt proovile panevad teda aga rollid, mille on tema jaoks välja valinud elu.
Loe edasi...

ANNE & STIILI KAANELUGU | Kaja Kallase erakordne aasta: kõige raskem oli päev, mil mehed naisele koha kätte näitasid

Reformierakonna esinaise Kaja Kallase (42) elu on täis pingeid ja ähvardusi, aga ka armastust, mõistmist, leppimist. Ja kui varem ladus ta ise oma õlgadele suure koorma, siis nüüdseks on ta endaga rahu teinud.
Loe edasi...