Mine vahatama nagu ekspert
Intiimne karvaeemalduse protseduur tuleb koos paljude küsimuste ja kahtlustega. Põhilised soovitused on aga järgmised: kasuta niiskeid salvrätikuid, mida sulle pakutakse ning tee täpselt kindlaks, kas pead püksikud täielikult ära võtma. Viimane oleneb, missuguse vahatamise tulemuse valid. Kõige jaoks, mis on enamat kui traditsiooniline bikiinijoon (näiteks Brasiilia depilatsioon), antakse sulle tõenäoliselt ühekordsed stringid. Kui vahatamist broneerid, anna kindlasti teada, kas sinu viimasest protseduurist on möödas kaua aega või lähed vahatama esmakordselt.

Shh…
Sa tead seda vaikset häält, mida teed siis, kui broneerid töö juures olles naistearsti aega või vaidled avalikus kohas kallimaga? Tuleta see sama hääle tugevus endale spaas meelde ning ära riku valjuhäälse lobisemisega teiste külastajate päeva. Mitte ükski võõras ei huvitu sinu väikestest igapäevaprobleemidest. Jäta meelde, et iga seina taga on inimene, kes just sel hetkel püüab täielikult lõõgastuda ning viimane asi, mida nad kuulda soovivad, on sinu lõunasöögiplaanid.

Targad püksikud
Mitte miski ei põhjusta rohkem pesuga seotud ärevust kui paberist püksikud. Sa leiad need spaas oma kapist või protseduuri laualt ning need näevad välja kui segu täiskasvanute mähkmetest ja väikesest rätikust. Need ei ole mitte kunagi õiges suuruses ehk püksikud on kas nii suured, et ei püsi kuidagi jalas või mahuvad vaevu vaid ühe jala ümber. Paberist püksikud on aga loodud selleks, et sa ei peaks protseduurilaual täielikult alasti olema ning sa ei määriks ka oma isiklikku pesu. Sellegipoolest ei pea sa neid kandma. Kui tunned end ilma igasuguse riideesemeta mugavalt, anna oma kehahoolduse läbiviijale teada ning ta saab sind katva rätikuga kavalalt ümber käia või jäta võimalusel jalga oma pesu.

Ootamatu alasti keha
Me oleme kõik kuulnud õuduslugusid ülerahvastatud saunadest ja alasti kehadest. Õnneks on spaades inimestel üldiselt ujumisriided seljas, seega paanikaks pole põhjust. Mis puudutab aga riietus- ja duširuume, siis arvesta teistega. Sa ei taha ju olla see inimene, kes igal pool ilma rätikuta ringi jalutas ja duširuumis jalgu raseeris ning kellest iga teine külastaja samal õhtul kõigile oma tuttavatele rääkis, eks?

Massaaži miiniväli
Sa oled enda teada broneerinud seljamassaaži, kuid massöör kisub siiski sinu püksikuid ja rätikut allapoole ja masseerib juba sinu tagumikku. Rahu! See võib küll veider tunduda, aga seljamassaažid kipuvad hõlmama ka kogu alaseljaosa, kuhu koguneb tegelikkuses rohkelt pingeid. Seega, parimaks tulemuseks võib massöör üsna palju allapoole liikuda.

Lihtsalt küsi
Kui sa milleski kindel ei ole, siis lihtsalt küsi. Ükskõik, kui rumalaks sa oma küsimust ka ei peaks, garanteerime, et spaade töötajad on seda – ja palju hullematki – varem kuulnud ja näinud. Sa lähed siiski lõõgastuma ning tulemus ei ole täielik, kui sa millegi pärast kogu aja jooksul pead vaevad.

Allikas: Byrdie