Tõsi, iga seksinõuandeid sisaldav artikkel sisaldab just seda soovitust, kuid seda väljateenitult. Ära keskendu vaid kliitorile, vaid tee tutvust ka piirkonnaga tupe ülemises seinas, umbes 5-7 sentimeetri kaugusel tupeavast. Erutuse korral piirkond paisub ja seda kahe kõverdatud sõrmega stimuleerides on orgasmini jõudmine oluliselt hõlpsam.

2. Puuduta kogu keha

Kliitor ja G-punkt kipuvad eneserahulduses saama lõviosa su tähelepanust, aga sinu ülejäänud keha? Puuduta kohti, kust ka partneri käed üle silitaksid: kael, rinnad, kõht, reie siseküljed... Nii nagu seks, on ka masturbeerimine võimsam elamus, kui sellesse on kaasatud terve keha, mitte ainult suguelundid.

3. Keskendu fantaasiale

Kui soovid end rahuldada, aga sul pole selleks ülemäära aega, on parim keskenduda ühele mõttepildile ja jääda selle juurde. Nii et ära hüppa mõttes ühest kohast teise, ammugi ühe partneri juurest teise juurde. Lase oma ajul keskenduda ühele konkreetsele fantaasiale ja peatselt on tulemus kohal

4. Loo meeleolu

Ka kõige väiksem segav faktor võib sind orgasmist eemale triivida, nii et oluline on luua õige meeleolu, olgu selleks siis seksikas lõik mõnest raamatust, film või hoopis foto. Kui voodil vedelevad riided või öökapile ununenud nõud sind häirivad, tee ka tuba enne korda, et mõttes oleks kellegi huuled ja käed, mitte hommikune pesemata kohvitass.

5. Kasuta libestit

Libesti pole mõeldud vaid penetreeriva vahekorra abistamiseks, selle kasutamine annab sensatsiooni, mis võib aidata sul ka masturbeerides kiiremini orgasmini jõuda. Oma tervise ja hügieeni nimel eelista võimalikud looduslikke ja puhtaid veebaasil libesteid.

6. Leia oma lemmik mänguasi

Seksmänguasjade valik on tohutult lai ja sinu asi on leida nende seast see üks, mis sind iial alt ei vea. Vaid katsetades tead, kas sulle meeldib vibreerimine, pulseerimine, pöörlemine või midagi hoopis muud. Nii on sul alati lojaalne abiline sahtlist võtta.

7. Mine vette

Kui juba kuum vann üksinda on sinu jaoks nauditav, siis kuidas oleks sealsed seksuaalsed naudingud? Müügil on juba palju vibraatoreid, mida saab kasutada ka vees, samuti võid sekspoest leida muud põnevat, mida vanni kaasa võtta: näiteks iminapaga dildo! Viimane on eriti mugav, sest saad reguleerida selle kõrgust ja nurka just nii nagu sulle meeldib.

8. Katseta temperatuuriga

Kasutades enda rahuldamiseks vana head dušiotsiku survet, proovi vaheldumisi jahedat ja sooja vett, viimaks sensatsioonid täiesti uuele tasemele.

9. Vaheta poosi

Nii nagu vahetate seksi ajal poosi, võiksid ka omaette tegutsedes vahepeal teist asendit ja lähenemist proovida. Selili, kõhuli, kükitades, seistes... Valik on kirju ja üllatusmoment kehale stimuleerib su meeli veelgi tõhusamalt.

Allikas: redbookmag.com