See on ka üks põhjus, miks augustikuus näeb ilmavalgust kuningliku paari elust rääkiv biograafia "Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family". Raamatu eesmärk on heita paarile aus pilk ja panna punkt kuulujuttudele.

Ametlik raamatu ilmumiskuupäev on 11. august 2020, kuid paarile lähedalseisva salajase allika sõnul võiks Meghani meelest raamat ilmuda homme, mitte kolme kuu pärast.

"Ta ütles, et raamat teeb lõpuks asjad selgeks ja näitab maailmale, miks neil ei jäänud üle muud, kui kuninglikust elust taanduda," vahendas allikas Meghani sõnu.

Allika sõnul loodab Meghan, et raamat aitab lugejatel paremini aru saada, milline ta tegelikult inimesena on. "Ta tahab meeleheitlikult ümber lükata jutu, nagu oleks ta nõudlik diiva, kes käitus personaliga inetult, et demonstreerida oma kuulsust ja võimu. Ta ütles, et raamat aitab neil koos Harryga alustada elu puhtalt lehelt. Meghan ütles, et inimesed peavad nägema tema haavatavat külge, mida raamat lubab näidata. Ma arvan, et ta tahab, et inimesed talle kaasa tunneksid või oleksid vähemalt tema suhtes lahked pärast kõike seda, mida ta on läbi elanud. See on olnud muinasjutust kaugel," sõnas allikas.

Allikas: Marie Claire