Klassikalise võim
Kell, mis on klassikaline ja võimuga, on roostevabast terasest eksemplar – ühtlasi on see ka kell, mis on kandja jaoks väga universaalne, võimaldades lõputuid kombineerimisvõimalusi. Ühtlasi šikk on see nii teksade ja t-särgiga kui koosolekuruumis, kandes konservatiivset kontorikostüümi. Sellist stiili käekella on tabatud kandmas näiteks hertsoginna Catherine'i. Kuidas meeldib sulle SELLINE klassik?

Glamuursetele leedidele
Kui tahad väljendada retroglamuuri ja graatsiat, pole selleks lihtsamat viisi kui panna randme ümber kuldse „punutud“ ketiga käekell. Selline käekell väljendab ülimat naiselikkust ning sobiv kanda nii argipäeval kui ka pidulikul puhul – tegemist on ehtsa näitega sellest, et käekell täidab suurepäraselt ka käevõru funktsiooni. Inspireeru SIIT.

Stiilselt mugav
Mood on juba viimased mitu aastat armastanud nahkkäevõrusid, mida saab mitu korda ümber käe keerata. Käekellatrendid on sellele suunale hoogsalt järgnenud. Mugavaid nahkrihma(de)ga käekella on tabatud kandmas teise seas ka Gwyneth Paltrow'd ja printsess Beatrice'i – mõlemad on eelistanud Hermési populaarset CAPE CODi kella. Ideaalne isikupära väljendamiseks ja casual-stiili rõhutamiseks.

Boyfriend'ilt laenatud
Tavapärastest naistekelladest oluliselt suuremate mõõtmetega randmekaunistus oleks otsekui meeste ampluaa... Kuid juba ammu ei ole see nii – ka naised väljendavad veidi maskuliinsemaid aksessuaare valides oma võimu ja otsustavust. Kuulsustest on sellise stiili eelistajad näiteks Victoria Beckham, kelle käekellakollektsiooni kuulub muuhulgas ka stiilne ROLEX DAYTONA

Millist käekella kannad Sina?

Allikas: Harper's Bazaar