"Otsisin just emotsiooni, millega seda enda jaoks sülle kukkunud elu suurimat võimalust väljendada. Ja sain aru, et see aukartusest peaaegu minestamine kestis ainult hetkeni, kui otsuse “minna” ära tegin. Pärast seda olen lihtsalt sihtpunkti poole pühendunult astunud. Küll ööpäevad läbi, aga mitte rapsides ja hulludes, vaid kindlas teadmises, et olengi võtnud megasuure ampsu ja nüüd on aeg kõik oma jõuvarud kokku koguda. Täielik “all in”. Olen haaranud sellele ootamatule kiirteele kaasa sama hullud kirega tegelased nagu mina. Ei ole leppinud vastustega, et ei saa või ei jõua. Saab küll. Sest eesmärk on vägev ja õilis. Ja elu täiega toetab. Iga päev saan olla tunnistajaks imede kategooriasse langevatele olukordadele ning see ainult kinnitab, et olen täiega õigel teel."

NYMF valiti üheks viie brändi hulgast, kellele saadeti kutse „Emerging talents” moesõul osalemiseks. Tegemist on Milano moenädala raames toimuva sõuga, mis tutvustab tõusvaid tähtesid. Kutse osalemiseks saadetakse viiele disainerile, kelle tööd on moemaailma tipptegijatele silma jäänud.

NYMF Tallinn Fashion Weekil, sügis 2019

NYMFil on erakordne võimalus näidata laval oma kümmet kleiti ja avada kaheks päevaks oma pop-up-butiik. Konkurents Milano Fashion Weekil osalemiseks on väga tihe – uued silmapaistvad brändid osalevad moenädalal selliste maailmakuulsate kaubamärkide kõrval, nagu Laura Biagiotti, Prada, Gucci, Moschino, Versace, Giorgio ja Emporio Armani, Atsushi Nakashima, Fendi jt.