Moemõjutaja ja sotsiaalmeedia isiksus Olivia Culpo rõhutab, et naha tervis algab oluliselt sügavamalt kui see, millega sa seda pealt puhastad ja niisutad. Võitlemaks vistrike vastu hakkasin muutma oma dieeti. Proovisin süüa rohkem rohelist ja jätta välja piimatooted. See muutis nii palju! Olen suur jäätisesõber, aga jäätises on rohkelt piima, samuti suhkrut - mõlemat on organismil raske seedida. Niipea kui mõneks ajaks jäätisest hoidusin ja rohkem rohelisi toite sõin, muutus ka mu nahk klaarimaks."

"Usun, et igasugune stressileevendus mõjub ka nahale, nii et see on minu number üks vastus," ütleb näitleja Cate Blanchett, kes käib massaažis nii tihti kui võimalik.

Laulja Leona Lewise lemmik nahahooldus algab tema ema köögist. "Mu ema on taimetark ja teeme ise enda niisutajad ja õlid. Kõige olulisemaks on õli mu Guyana vanaemalt. Tal oli väga ilus nahk ja järgin tema rutiini."

Modell Jessica Hart peab oluliseks teha aasta vältel oma nahahooldusrutiinis muudatusi, kasutades suvel kergemaid ja talvel rammusamaid kreeme. Üks tema suviseid lemmikuid on Dr. Hauschka roosiga päevakreem, talvel aga hoopis luksuslik La Mer.

Näitleja Priyanka Chopral on hulgim väärt nahahooldussaladusi ja -retsepte, mida on ta peres põlvest põlve edasi antud. Näiteks leiab naine väärt nahahooldust oma köögist. "Üks lihtne mask, mis aitab naha särama panna sisaldab võrdses koguses maitsetamata jogurtit ja jahvatatud kaerahelbeid. Sega need omavahel, kanna näole ja lase tund aega mõjuda, seejärel loputa leige veega."

Modell Erin Heatherton hoiatab toodete ülekasutamise eest. "Paar korda nädalas, kui nahk on korras, loputan seda vaid sooja veega."

Sotsialiit ja ettevõtja Olivia Palermo soovitused on lihtsad, kuid toimivad. "Hoidu päikesest, joo rohkelt vett ja leia kreemid, mis sobivad just sinu nahartüübile," soovitab naine. Samuti rõhutab ta, et võiks süüa rohkelt antioksüdantidest pakatavaid marju.

Näitleja Sofia Vergara ei pelga uute toodetega katsetamist. "Iga kord kui keegi soovitab midagi, mis tal toimis, pean seda ka ise proovima," tunnistab naine. "Ma armastan erinevaid tooteid ja hoolitsen enda eest nii palju kui saan."