SÕNN. Sinu muretu enesekindlus hoolitseb selle eest, et oleksid tähelepanu keskpunktis kõikjal, kuhu lähed. Kui sina astud ruumi, on teiste pilgud sinul, ilma et selleks ise midagi tegema peaksid. See, kes su endaga magamistuppa saab, tunneb, et on võitnud peaauhinna.

KAKSIKUD. Sulle meeldib mängida raskesti kättesaadavat, nii et partner peab sinu tähelepanu võitmiseks pisut vaeva nägema. Kassi-hiiremäng erutab sind ka kasvatab ootusärevust hetkeni, mil olete koos. Sa ei nuru kunagi kellegi heakskiitu, vaid tead ise oma väärtust ja see on väga seksikas.

VÄHK. Oled muretu ja vabameelne, aga ka ettearvamatu. Võid ühel hetkel olla rahulik ja lõdvestunud ning järgmisel justkui üles keeratud. Miski ei tee voodielu põnevamaks kui selline spontaansus.

LÕVI. Armastad intiimsust ja suhteid, mis on ka emotsionaalselt rikkad ja erilised, nii et ka partnerile on sul teatud ootused, vastasel juhul hakkab sul lihtsalt igav. Ja sinusuguse emotsionaalse inimese lemmikseks? Leppimisseks!

NEITSI. Sul on pöörane fantaasia ja ehkki algil võid näida vaoshoitu ja tõsisena, avaneb see fantaasiamaailm sellele, kes sind lähemalt tundma õpib. Ja siis ta teab, et selle süütu ja neutraalse pealispinna all on hulgaliselt riivatuid fantaasiaid.

KAALUD. Võid olla kaunis, aga sinu suurimaks trumbiks on see, kuidas sa rääkida oskad. Võrgutad, meelitad ja flirdid osavamalt kui ükski teine tähemärk, rääkimata riivatustest, mida linade vahel sosistad.

SKORPION. Inimestel ei saa küllalt sinu müstilisusest, samuti intrigeerid partnerit oma pöörasema poolega. Oled valmis kõike vähemalt korra proovima, nii et voodielu sinuga ei ole muutu kunagi rutiinseks ja üksluiseks.

AMBUR. Sulle meeldib naerda ja võtta asju vabalt, aga su lõputu uudishimu tahab proovida ka kõikvõimalikke ja poose ja mänguasju, millega voodielu vürtsitada. Igav ei hakka sinuga kunagi.

KALJUKITS. Sa ei armasta keerutamist ja ümber nurga vihjamist, vaid tahad asuda kohe asja juurde. Rollimängud ja seksikas pesu on erilistel puhkudel sinu jaoks sobivad, aga üldiselt eelistad kohe "magustoidu" juurde asuda ja see konkreetsus on äärmiselt ligitõmbav.

VEEVALAJA. Oled uudishimulik tähemärk, kes ei lõpeta iial küsimuste esitamist ja vastuste otsimist ning selle seksika aju lahtimõtestamine on partnerile ääretult huvitav. Voodisse võtad alati kaasa aususe ja enesekindluse.

KALAD. Armastad lõbutseda ja läheneda asjadele loomulikult ja see kandub edasi ka suhetesse ja magamistuppa. Kui keegi tuleb magamistoas välja pöörase ideega või paneb seal proovile, kas jooga on end ära tasunud, oled see just sina.

Allikas: bolde.com

Jaga
Kommentaarid