Ei tulegi kohe meelde, aga kui hakata pilte vaatama, siis veel neli aastat tagasi oli mul pikk bobisoeng. Seega – olen neid pikki juukseid vaid neli aastat kasvatanud. Enne seda, 2009. aastal oli mul tukk ning samuti lühemad juukseid kui praegu.

Kas oled kunagi oma juukseid värvinud?

See on kindlasti paljudele üllatus, aga ma ei ole kunagi enda juukseid värvinud. Küll olen lapsena juuksetušši proovinud, mis ühe pesuga maha tuleb.

Kui tihti külastad juuksurisalongi ja kes on sinu lemmikjuuksur?

Minu ema alati naerab selle üle, et olen juuksuri poolt tagaotsitav, aga ma üldiselt käingi ainult kaks korda aastas juukseotsi lõikamas. Lemmikjuuksur on minu sugulane Terje, kes on mul juba lapsest saati juukseid lõiganud ning kelle kätte usaldasin ka ennast enda pulmapäeval.


Foto: erakogu

Kuidas hooldad oma juukseid igapäevaselt?

Ma pesen üldiselt neid LUSHi šampoon-seebiga üks-kaks korda nädalas. Kindlasti kasutan peale pesu ka LUSHi palsamit või kookosõli, mis juukseid pehmemaks ja siidisemaks teeb. Kammin juukseid tangle teezer-tüüpi harjadega, sest minu pikad juuksed on alalõpmata sassis ja see on ainuke hari, mis nendest läbi läheb ja need sirgeks ning pusadest vabaks teeb.

Millised on sinu lemmikud juuksetooted?

LUSHi erinevad juuksehooldustooted, sest need on looduslikud ja ei pane minu ülikuiva peanahka sügelema. Lisaks erinevad õlid (kookos-, makadaamia-, agaaniaõli – olen kõiki proovinud).

Kui suur soengutega katsetaja oled ja millised on soengud, mida igapäevaselt kannad?

Soengukatsetaja ma väga ei ole, aga oskan endale erinevaid punutisi ise teha küll, kui tuju tuleb. Igapäevaselt kannan juukseid lahtisena, hobusesabas või krunnis.


Foto: erakogu

Mis on olnud kõige pöörasem asi, mida oled oma juustega kunagi ette võtnud?

Olen suhteliselt igav inimene enda soengute ajaloos, aga minu jaoks ilmselt oli kõige võõram soeng, kui ma endale tuka lõikasin. See oli 12. klassis ning tagantjärgi üks pöörasemaid asju minu enda jaoks.

Kas sul on ka mõni igapäevaselt kasutatav võte või must-have ese, milleta juuste puhul kuidagi läbi ei saa?

Invisibobble patsikumm on minu lahutamatu kaaslane nii kodus kui trennis. See on ainuke, mis minu juukseid suudab krunnis hoida.


Foto: erakogu