MoeKunstiKino programmi kuulub 9 dokumentaalfilmi, teiste hulgas näiteks “McQueen”, “Kusama: lõpmatus”, “Westwood: punkar, ikoon, aktivist”, “Christian Diori kavandid”, “Mida mehed kannavad” ning “Kollane on keelatud”. Filmidele teevad sissejuhatuse kohalikud moeeksperdid Britt Samoson, Piret Puppart, Xenia Joost jne.

“Westwood: punkar, ikoon, aktivist”

Enne dokumentaalfilme saab kinolinal nautida ka videograaf Getter Kuusmaa loodud mini-moefilme, mis kõnelevad lugusid Eesti disaineritest ja brändidest. Moekunstikino raames linastuvad filmid annavad ülevaate Kuusmaa töödest ning tema kui kunstniku väärtustest ja käekirjast. See on otsekui tinglik näitus, mille raames jõuab kohalik mood suurele ekraanile üsnagi ainulaadsel viisil.

MoeKunstiKino filmiseansid toimuvad Tallinnas kinos Sõprus, eriseanss ka Tartu Elektriteatris. Lisainfo filmide ja programmi kohta on veebilehel. Filmid linastuvad ingliskeelsena või ingliskeelsete subtiitritega, filmil "McQueen" on eestikeelsed subtiitrid.

MoeKunstiKino piletid on müügil kino Sõprus kassas, Piletilevis, Tartu seansi piletid Tartu Elektriteatri kassas ja veebilehel.

Koostöös Rahva Raamatuga on filmide juurde valitud ka teemakohased raamatud, millega saab tutvuda festivaliperioodil Viru Keskuse Rahva Raamatu kaupluses.