Oled loomult enesekindel ja kannad tänu sellele mängleva kergusega välja ka kõige pöörasemana näivad moetrendid. Isegi kui aastaid hiljem fotosid vaadates oma valikuid kahetsed, saad uhkusega tõdeda, et vähemalt võtsid sa julgeid esemeid kandes riske, mis end täielikult õigustasid.

Trend, mida proovida: pesulaadsed rõivad ja palju pitsi.
Alexander McQueen

Oled rahuliku loomuga ja õnnelik ka siis, kui lahkud kodust t-särgi ja dressipükstega. Säravad kleidid ja silmatorkavad esemed üldiselt pole sinu ampluaa – kõige mugavamalt tunned end riietes, mis on mugavad. Samas hindad ka funktsionaalsust ning isikupära.

Trend, mida proovida: uuel tasemel sportlikkus.
Balenciaga

Sa ei riietu kunagi vastavalt aastaaegadele, trendidele või tavadele – sa teed kõike omamoodi ja nii, nagu sina tahad. Lahtised kingad sügisel? (Ei ole ju veel nii külm…?!) Kampsun suvel (Aga jahe on ju!). Jah, maailm kuulubki sulle!

Trend, mida proovida: nahast (või kunstnahast) üleriided.
Burberry

Oled tähelepanelik ja tugeva intuitsiooniga – põhimõtteliselt oled saabuvatest trendidest juba praegu teadlik. Näiteks aimasid juba mõnda aega tagasi, et 90ndad teevad comeback'i ja tegeled juba praegu järgmise kevade mood board'i koostamisega.

Trend, mida proovida: samet.
Fendi

Armastad tähelepanu ja sul on stiili – sulle meeldib kanda kõige julgemaid rõivaid. Sinu päeva parimateks osadeks on hetked, mil kolleeg märkab sinu uut toppi või käekotti ja ka sina ise armastad komplimente teha – kui kontoris on kellelgi värske juukselõikus, oled just sina esimene, kes seda märkab ja selle kohta komplimendi teeb.

Trend, mida proovida: leopardimuster.
Roberto Cavalli

Hindad funktsionaalseid rõivaesemeid, mida saab kanda mitmeti. Vest-kleidid, pihikseelikud ja pükste-kleidi kombinatsioon on seetõttu sinu suured favoriidid. Kui mõni rõivaese on liiga keerulise disainiga või seda on muu garderoobiga raske kokku sobitada, siis pigem jätad selle kellelegi teisele kandmiseks.

Trend, mida proovida: pihikseelikud ja lihtsad kombinatsioonid.
Calvin Klein

Luksus on sinu teine nimi ja sa ei pelga oma raha kulutada ka ekstravagantsele kraamile, mida sa iga päev ei kannagi. Seejuures hindad sa kvaliteeti mitte kvaniteeti – kuni sinu krediitkaart veel kannatab, ei kõhkle sa Gucci kingade eest tervet varandust välja käies hetkekski.

Trend, mida proovida: luksuslikud kasukad.
Fendi

Oled loomult liider, seega võiks sul kapis rippumas olla mõned power-naise komplektid – pükskostüümid! Neid kandes annad signaali, et sinuga ei tasu mängida… Usu meid, sind ümbritsevad inimesed teavad seda niigi.

Trend, mida proovida: ülikond.
Yves Saint Laurent

Sinu garderoobis leidub hulgaliselt värve – ja pole ka ime, sest sinu isiksus on tõeliselt värvikas! Ja sel ajal, kui paljud naised välja minnes väikese musta kleidi järele haaravad, riietud sina samasugusesse kleiti… kuid valid musta asemel hoopis punase!

Trend, mida proovida: roosa roosaga.
Chanel

Oled ambitsioonikas ja peene maitsega ning sulle meeldib klassika, mis on pilkupüüdev. Sa ei ole erksate toonide fänn, küll aga kannad julgeid mustreid – ja need räägivad juba enda eest!

Trend, mida proovida: tartaanmuster.
Victoria Beckham

Usud täielikku eristumisse ja mood on sinu jaoks oluline eneseväljendusvahend. Sinu jaoks pole mingi probleem ühel päeval hõljuda ringi lendlevas kleidis, järgmisel aga kanda külma minimalismi. Sa ei defineeri end ühegi kindla stiili järgi ja vajad pidevalt midagi uut.

Trend, mida proovida: metallik-kangad.
Valentino

Oled spirituaalne ja sulle meeldib peegeldada minevikku, mistõttu oled sage külaline ka vintaažkauplustes. Võid veeta nendes päevi, avastades põnevaid vanu esemeid ja nuputades, kuidas neid oma kaasaegsesse garderoobi lülitada.

Trend, mida proovida: viktoriaanlikud mõjud.
Alexander McQueen

Allikas: Pop Sugar