Ajatu kombinatsioon: seelik ja pluus

Seelik ja pluus on üks alati naiseliku ja klassikuna mõjuv igapäevane rõivakombinatsioon, mis sobib suurepäraselt ka kontoris kandmiseks. Sõltuvalt naisest ja maitsest on võimalik luua sadu erinevaid seeliku ja pluusi kooslusi, kuid Tallinna moenädalal pakkusid enda versioone välja teiste seas ka Piret Ilves ja Althea.

Althea pakub erinevaid seeliku ja pluusi versioone ning soovitab kombineerida erinevaid kangaid ja tekstuure. Kanna nahkseelikut kudumiga, trendikast neopreenkangast pluusiga või leiuta isiklik originaalne kangakooslus!

Piret Ilves pakkus minimalistlike mantlite ja kleitide kõrval ka lihtsasti ümberstiliseeritavaid komplekte seeliku ja pluusi näol – nii lihtne ja nii šikk!

Kontorirõivad ei ole ammu enam vaid mustad-valged-hallid ja värvide küllust nägime ka moenädalal. Iseäranis palju pakuti pastelltoone – helged toonid mõjuvad igapäevaselt rahustavalt, kas pole? Tubli annus kevadet, ekstradoos energiat.

Piret Ilvese elegantne helesinine kleit viib kontorikleidi mõiste uuele tasemele. Trendikas kleidipikkus on praegu veidi üle põlve – proovi juurde sobitada madalad kingad.

Helelilla kleit Piret Ilvese loomingust on pretensioonitult elegantne. Tõeline basic-ese, mis annab sulle erinevalt stiliseerides iga kord uue välimuse.

See komplekt pärineb Iris Janvieri värskest ärirõivaste kollektsioonist. Väga praktiline valik – vanaroosat seelikut ja jakki saab väga edukalt ka teiste rõivastega kanda!

Kuigi moepilt on ääretult mitmekesine ja see lubab sisuliselt kõike, märkasime siiski, et ühte püksipikkust näeb rohkem kui teisi – märksõnadeks on ¾ ja 7/8. Viimase saad nii, kui käärid püksisääred lihtsalt veidi üles.

Denim Dreami praktilist teksakomplekti saad kanda nii tööl kui vabal ajal. Lisa välimusele särtsu andmiseks ka värvilisi aksessuaare.

Kolmveerandpikkuses püksid toovad sinu jalad ja ka jalanõud eriti esile. Katseta erinevate kingade ja tossudega ning saad samade rõivastega tulemuseks väga erinevaid variante. Year by Raivo Holm.

Üks kombo, mis erinevatest kollektsioonidest selgelt silma jäi, oli pükste ja kleidi kooslus. Kantuna nii šikimas kui sportlikumas võtmes, välistab see muuhulgas ka tüütu vajaduse pidevalt kontrollida ega sukasilm jookse. Kas kannaksid?

Althea pani kokku väikese musta kleidi ja valged viigipüksid – ajatu värvikombinatsioon ja värske stilistika. Lihtne komplekt, mille kannaksid välja sajad ja sajad naised.

Iris Janvieri kleiti ja pükse saaks väga edukalt kanda ka eraldi, kuid need toimivad väga hästi koos. Selline ongi moodne naine – ta julgeb mõelda, öelda, kanda.

Ka asjalikel hetkedel kandmiseks mõeldud rõivad võiksid olla kõike muud kui igavad – põnev muster või vorm lisavad vaid boonuspunkte. Vorme ja printmustreid leidsime moelavalt küllaga!

On see Althea kleit või pluus? Vahet ei olegi, meile meeldib seda mõlemat moodi kanda! Gootilik ja/või ämblikuvõrgulaadne muster lisab välimusele müstikat ja veidi ehk ohtugi.

Althea laiendas moeetenduse taustamustri ka rõivastele – kleit, mille muster meenutas moodsat linnapilti, on just parasjagu konservatiivne ent samas siiski põnev, et seda oma garderoobi ihata.

.

Midagi julgematele amatsoonidele – meeldetuletuseks siiski, et ilma varrukateta kleit nõuab ka vormis käsivarsi. Iris Janvier Business.

Trendikas kontorikleit on pilkupüüdva disainiga, lubades peale toimekat tööpäeva suunduda edasi juba märksa mõnusamalt aega veetma. Kellele ei meeldiks komplimente saada...

Iris Janvieri leekivpunane kaunitar mõjub nõudliku, eneseteadliku ja stiilsena. Kas mitte kõik naised (või siis peaaegu kõik) ei soovi seda sisimas olla?

See Iris Janvieri kleit on minimalistlik ja vägagi pilkupüüdev samaaegselt – kui sulle meeldivad vimkaga rõivaesemed, siis kaalu soetamist!

Year by Raivo Holm tõi lavale mantelkleidi, mis sobib suurepäraselt kontorisse – lihtsa lõike kompenseerib maagiline märja asfaldi tooni kergelt läikiv kangas.

Kui oled kostüümiusku, siis siin on sellele mõned alternatiivid – kostüüm ei tähenda alati rätsepajakki ja sellega samast kangast pükste või seelikut.

Althea pakub samast kangast minimalistliku pluusi ja pükste kombinatsiooni, mida saab hõlpsalt elavdada erinevate aksessuaaride abil. Pealegi on see kooslus ka väga figuurisõbralik!

Selle asemel, et sobitada pintsak pükstega, vali hoopis efektne pluus! Year by Raivo Holmi versioon on üks võimalikest – vaata vaid neid efektseid varrukaid, mida täiendab naiselik muster.

Juba mitmendat hooaega võidukäiku tegev nn kostüümipluusiga kostüüm on jätkuvalt trendipildis! Eseme idee on lihtne, nimelt pääsed nii pintsaku ja pluusi tüütust sobitamisest. Tulemus on soliidne, asjalik ja tänu pluusi volangiosale ka pisut kelmikas. Denim Dreami stiilinäide.

Allikas: Laupäevaleht LP