Tema lahkumisest teatati Instagrami kontol, millel on 1,3 miljonit jälgijat, surma põhjust seal aga ei avaldatud. Teast jäid järele naine Petra, esimene abikaasa Astrid, neli poega Benjamin, Jérémy, Simon, Joseph ning seitse lapselast.

Saksa moefotograaf Peter Lindbergh

Lindbergh oli aktiivne kuni oma lahkumiseni – tema pildid ripuvad muuseumites üle kogu maa ning kaunistavad ajakirjade esikaasi. Ta pildistas ka Briti Vogue septembrikuu numbri esikaanel olevad portreed – ajakirja külalistoimetaja oli Sussexi hertsoginna Meghan Markle. Muide, see oli tema kaheksas esikaas Briti Vogue'le.

"Peter oli huvitatud tõest ning aususe jäädvustamisest läbi oma fotode. Septembri number oli naiste tõelisest mõjust ja selle tähistamisest, seega oli ta ainus inimene, kes võiks selle pildistada," kommenteeris Briti Vogue loominguline juht ja pikaaegne sõber Johan Svensson.

Moemajadele nagu Prada, Donna Karan, Giorgio Armani, David Yurman ja Louis Vuitton kampaaniapilte teinud fotograaf eelistas eelkõige pildistada mustvalgeid kaadreid, mis köidavad eheduse ja naturaalsuse poolest.

Tema tööde suur austaja on ka Anne & Stiili fotograaf Krõõt Tarkmeel.