Artiklis, mis kandis pealkirja „Hullumeelselt dekolteed taga ajades“, kirjutatakse: „Kokkupressitud rindade vahelise vao, mis kuvab seksuaalset mõjuvõimu, võrgutab ja tekitab iha, aeg on läbi saanud. Või vähemalt on ta väljateenitud puhkusele saadetud. Soolised stereotüübid on teravalt fookusesse toodud. Naiste seksuaalsuse silmailuna kandikul vaatajate ette toomise aeg on läbi, pigem peaks seda esitlema hõõguvate süte kui lõõmava leegina.

Seega, trendikad preilid ei sea enam rindu noormeestele vaatamiseks välja. Ega ka kellelegi teisele.

Osaliselt on “uus trend” tingitud ebameeldivatest internetikommentaaridest, mis liiga paljastavate fotode alla ilmusid, selgitas stilist Elizabeth Saltzman väljaandele The Independent. „Kui ma vaatan Instagramis fotosid, millel dekoltee on avatud ja selle sisu enam nähtav, näen, et nende juures 100 000 kommentaari, millest rindu mainitakse 90 000s. Ja see pole mitte kena, vaid vastik,“ selgitas Saltzman.

Mida hooaeg edasi, seda enam muutuvad ka rinnahoidjate müügisuundumused - loomuliku kujuga pehmete korvidega rinnahoidjad hakkavad push-up-mudeleid edestama.