Violet jagas Instagramis, et ta on nende suhtluste üle äärmiselt tänulik. Samas ei võrdu äratundmine ja kellegi imetlemine otseselt õnnega – see tuleb vaid sügavamate sidemetega. „Minu jaoks on alati väga liigutav ja imeline kellegi uuega suhelda ning usun, et mul on seetõttu väga vedanud. Samas ei saa tuntus ja populaarsus üksindust ravida. Seda vähemalt pikaajaliselt,“ jätkas ta.

Ta selgitas, et lähedastega aja veetmisel, kes tunnevad sind läbi ja lõhki, ei ole lihtsalt mitte mingisugust asendust. „Need on inimesed, keda sa armastad, kes on sinuga sarnases vanuses ning kes jagavad sinu maailmavaateid ja huvisid. Inimesed, kellega koos sa oled mälestusi loonud.“

Elu võib olla raske nende inimeste jaoks, kes kasvavad üles, kaheldes oma soos ja kogu olemuses ning Violet lisab, et niiöelda „kapis kasvamine“ muutis tema jaoks lapsepõlves sõprussuhete loomise keeruliseks. Pärast seda, kui ta juba avalikult transseksuaal oli, muutus ka sõprade leidmine tunduvalt lihtsamaks. Sellele vaatamata ei asu need lähedased inimesed tihti ühes paigas, elades teises linnas või isegi teises riigis. Violeti sõnul on seetõttu vahel keeruline nende inimestega pidevas lähedases ühenduses olla.

Violet otsustas sel teemal sõna võtta, kuna lisaks tõsisele terviseriskile on üksindus ka endiselt tabuteema. See on eriti ilmselge sotsiaalmeedias, kus on liigagi lihtne vaadata kellegi teise postitusi ning mõelda, kui õnnelike ja muretutena nad näivad.

„Üksindus on keeruline teema. Selle lahendus on aga alati ülimalt personaalne ja väga harva aitab lihtsalt teiste inimeste juuresolek,“ jätkas ta postituses. „Võttes aga omaks, et need tunded eksisteerivad ning uurides, kust need tulevad, oled juba teinud esimesi samme püsivalt õnneliku lahenduse suunas.“

Allikas: Health.com