Eelseisva talve ootuses tasub Heleni sõnul soengut valides silmas pidada seda, et kuigi alati on igaühe jaoks individuaalselt moes see, mis iseendale kõige õigem tundub, on siiski oodata sääraste tugevate värvide unustusse vajumist, mis eelmistel hooaegadel silma hakkasid. "Väga pikalt on olnud trendikad ka hästi kokku sulavad toonid ning ühelt värvi teisele üleminekud nagu ombre, siis nüüd on pigem suund konkreetsuse ja kontrastide suunas," räägib ta.

Helenit rõõmustab väga, et lisaks erinevatele värvilahendustele on võimalik anda soengule üha enam põnevust erinevate ammusest ajast esile kerkinud retrohõnguliste aksessuaaridega. "Jälle on moes juustesse lisatavad, pilkupüüdva blingiga varustatud juukselõksud, millega kinnitatakse osa juustest näiteks küljele või poolkrunni. Ja no kes siis ei teaks, mis on scrunchie! Need legendaarsed ja mingil ajajärgul äärmiselt vihatud massiivsed tekstiiliga polsterdatud juuksekummid hakkasid comebacki tegema juba kevadel ja on alles praegu massidesse jõudmas."

"Eriti armsad on uuema aja lisandina scrunchiedele juurde tekkinud lehvid, mida saab kas pikalt rippuma jätta, patsi sisse punuda või nunnuks lipsuks siduda. Eriti tuusad on sametist, siidist või mustrilisest kangast scrunchied. Ning kui üldiselt on momendil pigem tavaks siduda juuksed kuklasse, siis lehvikuga scrunchie sobib endiselt ka pealaele. Väga mugav. Juuksuri seisukohalt olen mina muidugi eriti nende poolt, kuna scrunchie ei lõhu juuksekarva."

Juuksur ja koolitaja Helen Heinroos