Muljet tugevdab kollektsiooni värvigamma – punase ja sinepivärvilise küllastunud toonid toovad naiseliku loomuse esile minimalistliku langetatud õlgadega vichy-ruudulise mantli ja mustvalgete jakkide all. Mustale põhitoonile lisanduvad ka hallid ja beežid varjundid. Kollektsioonis võib kohata selle aasta niiöelda must have detaile – õlapatjadega T-särke, pikkade käistega crop top’e ja midi pikkust.

Moelooja Natali Õnnis rõhutab teadliku tarbimise olulisust uute mudelite väljatöötamisel: „Me suhtume rõivaste tootmisesse väga hoolikalt. Kasutame ainult kõige kvaliteetsemaid kangaid, õmbleme kõik rõivad ainult Eestis ja hoolitseme selle eest, et rõivas istuks hästi ja rõõmustaks omanikku rohkem kui ühe hooaja. Oma sügistalvise kollektsiooni jaoks valisime naturaalsed kangad nagu siid, organza ning kašmiiriga rikastatud vill.“

Niisugune lähenemine on tingitud ka üldistest suundumustest disainimaailmas. See aasta sundis inimesi vaatama kõike teise pilguga, inimkond tajus teravalt, kui palju traumasid põhjustab ta loodusele oma tegevusega. Niisiis võtsid suured moemajad vastu otsuse moodi ja oma kollektsioonide tootmist „aeglustada“.

Natali Õnnis moestuudio loodi 2009. aastal. Moebrändi visiooniks on luua klassikalisi, kuid samal ajal moodsa joonega rõivaid naistele, kes hindavad individuaalsust, stiili ja romantikat koosluses mugavuse ja kvaliteediga.

Esimeste hulgas saab Natali Õnnise sügistalvist kollektsiooni näha Anne & Stiili veebi vahendusel Tallinn Fashion Weeki raames 23. oktoobril kell 18.00.

Hooaja uudistooteid esitletakse alates 26. oktoobrist veebileheküljel www.natalionnis.ee ja stuudios aadressil Raua 21 eelneval kokkuleppel (natali@natalionnis.ee).