Gucci Osteria Foto: Gucci.com
Kuulus Itaalia moemaja avas Firenzes 50 istekohaga restorani, mis kannab nime Gucci Osteria. Kohapeal toimetab kolme Michelini tähega pärjatud kokk Massimo Bottura, kelle käe all valmivad tipptasemel road.

Paistab, et tuntud brändid jälgivad hoolikalt, kuhu nende suuri summasid kulutavate klientide raha läheb. Kõrgmoebränd Gucci tegi sammu toidukultuuri ning avas restorani vaatega Firenze linna kõige kuulsamale väljakule, mis kannab nime Piazza della Signoria. Kui võiks arvata, et kõrgmoebrändi restoranis on hinnad ebamõistlikult kõrged, siis kliendid saavad end näiteks seenerisoto või sealihaga kostitada hinnavahemikus 20-30 eurot roa kohta. Sellest hoolimata peavad luksuslikud brändid hoolitsema selle eest, et kogemus oleks äratuntav ja hoiaks sama joont nagu kõrgelt hinnatud moemaja.

Gucci Osteria restoran on osake Gucci Gardenist, kus leiab nii butiigi, kinoekraaniga toa, kui näituste ala.

Prada turundusjuhi Stefano Cantino sõnul on toit sama luksuslik kui mood. Mees teab, millest räägib, sest omab ise eksklusiivset kondiitriäri nimega Marchesi. "Barjääre tuleb lõhkuda," kostab Cantino.

Paistab, et kõrgmood ja kõrgel tasemel toit on lausa kokku loodud!

Allikas: Business Of Fashion