Erksad värvid. Need võivad sisustuskataloogides ja inspiratsioonipiltidel efektsed ja lahedad näida, aga magades võiksid sind ümbritseda rahulikud, neutraalsed ja maalähedased toonid, mis ei torka liialt silma.

Läbipaistvad kardinad. Mõte tuules lendlevast kergest valgest kangast on ilus, aga kergete päevakardinate koht on elutoas. Magamistoas tuleb kaitsta end valgusreostuse eest, mis tuleb tänavalampidest, teiste inimeste akendest ja mööduvatest autodest. Proovi pimendavaid kardinaid ja su unerütm tänab sind, lisaks saad nii igal ööl tunda nagu magaksid hotellis.

Sarkastilised loosungid ja kunst. Sellised asjad kuuluvad esikusse-elutuppa, magamistoas pole kohta iroonial, sarkasmil ja liiga pilkupüüdvatel postritel-maalidel. Sealsed kunstiteosed peaksid viima su mõttes rahulikku paika.

Telefon. Vaata oma sari ära elutoas, kasuta äratuskellana päris äratuskella. Magamistuba olgu telefonivaba ala ja kui muu sind selleks ei motiveeri, siis kas teadsid, et telefon magamistoas tekitab seina ka sinu ja su partneri vahele?

Halvasti paigutatud voodi. Peaksid voodis lamades nägema toaust, aga su jalad ei tohiks olla otse ukse vastas. Nii targutab feng shui ja sinul on vajadusel aeg oma voodi ümber tõsta.

Lemmikloomad. Vabandust Nufi ja Mõmmik, aga su peremehed puhkavad paremini välja ilma teieta. Vähe sellest, et voodisse trügiv koer piisab su liikumist ja asendite vahetamist une jooksul, võivad lemmikloomad tekitada ka allergiaid, rääkimata sellest, et kõikjal lendlevad loomakarvad ei ole ideaalsed ruumis, kus õhk peaks olema kodu kõige puhtam.

Vidinad. Igasugused nipet-näpet asjad koguvad riiulitel lihtsalt tolmu, nii et ära pinguta dekoratiivsete esemete leidmisega magamistuppa. Seal on koht suuremale vaasile ja mõnele kenale raamatule-fotole, aga suveniirid ja pisikesed vidinad on selles rahulikus ruumis üleliigseks müraks.

Televiisor. Selle koht on elutoas ja nii lihtne see ongi! Olgu, kui oled haige või vajad eriti mõnusat enda aega, oleks voodist väga mõnus sarja vaadata, aga võta selleks ajaks sülearvuti voodisse või soeta hoopis projektor.

Allikas: parachutehome.com