New Vintage by Kriss brändi tiimiliikmed on kindlad, et selle koostöö abil avaneb võimalus nii neil kui loodetavasti ka paljudel teistel naistel saada lähemalt tuttavaks purjespordiga, mida siiani on pigem meeste spordialaks peetud. Nii saigi loodud spetsiaalne limited edition kollektsioon Équipe - Sail the World, mille tulust osa kogutakse naiskonna toetuseks.

“Alati on eriliselt meeldivad just need projektid ja ideed, kus tekib võimalus teha koostööd ägedate naistega, kes oma tegevusega inspireerivad ka teisi. NVbyK brändi üheks oluliseks osaks on ka alati olnud heategevus ja püüame ikka jõudu mööda erinevaid organisatsioone ja ettevõtmisi toetada,” sõnab Kriss Eglite.

Équipe purjetamistiim koosneb kuuest noorest naisest – nende keskmine vanus on vaid 24,3 aastat! Seega on tegemist ühtlasi noorima vaid naistest koosneva purjetamistiimiga Muhu väina regatil. Meeskonnaliikmete tegevusalad igapäevaelus on samuti põnevalt erinevad. Nende seas on nii kõrgharitud treener, antropoloog, keskkonnaspetsialist, tootedisainer kui ka kaks restauraatorit. Kokku on neid viinud ühised purjetamistreeningud Tallinnas, Pirital, legendaarse purjetamistreeneri Rein Ottosoni käe all.

Soovid kollektsiooniga lähemalt tutvuda? Vaata www.nvbyk.com ning oma silmaga saad ehteid uudistada NVbyK stuudios Tallinnas, Pärnu mnt 27-16. Samuti 15.-16.juulil Tallinna sadamas Muhu väina regatil.


Fotod: Piret Salmistu