1. Hoia kohvi ostmise pealt kokku
Üks suurepärane käekott õlal on palju väärtuslikum kui see topsitäis lattet, mis täna hommikul kohvikust ostsid. Lisaks sellele on kohvikust kohvi ostmine märksa kulukam kui esmapilgul tundub - tõsi, igapäevaselt maksad kohvi eest vaid 3 eurot, kuid kui sa korrutad selle 365 päevaga, siis on summaks lausa 1095 eurot! Leia moodus koduseks kohvi või tee tegemiseks, sest nii säästad hulgaliselt raha!

2. Võta oma lõuna tööle kaasa
Tee nii iseendale kui ka oma rahakotile teene ja valmista lõunasöök juba kodus ette. Võta mitu korda nädalas näiteks kodune salat või mõni muu roog tööle kaasa ning hoiad selle pealt märkimisväärse summa kokku!

3. Kutsu sõbrad enda juurde
Selle asemel, et minna välja ja kulutada raha niigi suure juurdehindlusega kokteilidele, kutsu sõbrad kord kuus hoopis enda juurde ning palu neil oma vein ise kaasa võtta. Lõbus õhtu on garanteeritud ning hoiad baarides ja klubides nii sissepääsu, jookide kui ka muude sääraste kulutuste pealt suure hulga raha kokku.

4. Tee ise oma mani- ja pediküür
Tõsi, mani- ja pediküüris käimine on tõeliselt mõnus, kuid nii ajaliselt kui ka rahaliselt väga kulukas. Sa ei pea salongides käimisest täielikult loobuma, kuid tee seda harvemini ning ülejäänud aja kanna oma küünte eest ise hoolt.

Tee endale selgeks, millised on need irratsionaalsed kulutused, mis sind igapäevaselt saadavad - kui suudad nende arvelt kokku hoida, võid endale heal juhul lubada isegi kaks disainerkotti aastas!

Vali klassika
Kui oled suutnud piisava summa kokku koguda ning plaanid osta oma esimese disainerkoti, siis eeliste moetrendide järgimisele klassikat. Need narmad, mida fännad praegu, võivad kahe nädala pärast sulle pinnuks silmas olla, mistõttu on klassikaline käekott lollikindel valik. Pea silmas aegumatust ning ära logode näitamisega liialt hulluks mine!

Kliki fotodele, et näha, milliste hindadega on näiteks need disainerkotid hetkel saadaval:


Allikas: Who What Wear