Kus hoida? Pärast veidi metsikumat klubituuri tuleks ülikond jätta hästi õhutatud ruumi vähemalt üheks päevaks „hingama“. Riidekiududest eemalduvad sel moel ebameeldivad aroomid ja kangas “taastab” ka algupärase kuju. Et ülikond näeks jätkuvalt hea välja, on soovitatav harjata ülikonda pärast iga kandmist pehmete harjastega riideharjaga.

Vali õiged riidepuud. See on üldtuntud tõde, et ülikond peab kapis rippuma. Kindlasti tasuks vältida traatjaid riidepuid ja eelistada pigem plastikust või puidust kaarja õlaosaga kvaliteetseid riidepuid, et pintsak säilitaks oma perfektse vormi. Samuti ei tohiks ülikond olla teiste riiete vahele surutud, vaid selle jaoks peaks olema piisavalt ruumi, et rõivasse ei tekiks koledaid kortse.

Kas ja kuidas võib ülikonda triikida? Triikimisel tuleks olla eriliselt hoolas ja kasutada triikraua ja kanga vahel spetsiaalset valget riiet. Võimaluse korral eelista aurutamist triikimisele. Kui aurutit käepärast ei ole, siis pärast duši all käimist võib ülikonna riputada ka suletud aurusesse vannituppa. Pressimine on ülikonnale sama karm nagu keemiline puhastus, seega tuleks ka seda võtet kasutada ainult äärmisel vajadusel.

Allikas: Jack & Jones