Mis lööb teie silmad särama väljaspool muusikamaailma?

Hando: Väga head filmid. Neid ei ilmu tihti, kuid kui see ime juhtub, siis silm särab. Näiteks “Shutter Island” või “Pan’s Labyrinth”.

Johanna: Mulle jõhkralt meeldib vaadata pilte. Enamasti scrollin Pinterestis, sest sealt leiab nii palju head ja inspireerivat — mood, käsitöö detailid, maalid, värvikombinatsioonid ja palju muud ägedat. Kindlasti ka kassivideod.

Mikk: Väljaspool muusikamaailma lööb silma särama hea ja maitsekas erootika, head filmid ning merel kajakiga sõitmine.

Mis teid inspireerib tegema just post-rock ja elektroonilist muusikat?

Hando: Kui tuleb mingi lugu, siis tal on oma nägu ja me ei hakka teda muutma selliseks, et kõla oleks rohkem elektrooniline. Väga paljud lood saavad alguse lihtsalt trummi-loop‘ist, sündisaundist või Johanna poolt lauldud fraasist.

Johanna: Me teeme seda, mille järgi meil parajasti tuju on või loome 3-4 minutilise maailma mingisuguse erilise soundi peale. Elektroonilise mussiga saab hullult palju katsetada.

Kes on need artistid, kellele te alt ülesse vaatate ja sooviksite üks päev samal laval esineda? Miks just nemad?

Hando: Neid on palju — Nine Inch Nails, Deftones, Mutemath, Mew, Paul Epworth, The Mars Volta, M83, Justice, Sigur Ros, José Gonzales. Kõik need ei ole igavad ja pakuvad kuulajatele alati midagi uut. Nii nende lood kui ka saundid on maitsekad ja uudsed.

Mikk: Hando vastus ütles kõik.

Loe täispikka intervjuud ja kuula värsket lugu Hooligan Hamleti lehel.

Jaga
Kommentaarid