Kuigi kosmeetika iseenesest on küllaltki riskantne kingitus (pead teadma kingisaaja nahatüüpi), siis üldiselt tasub see ennast siiski ära. Vali kingituseks midagi sellist, mida ta muidu ei kasuta või millest ta ei pruugi teadlikki olla. Näiteks, kui ta ei kasuta looduskosmeetikat, siis miks mitte just mõni eestimaine uudistoode kingikotti pista? Vaata ringi kaupluste iluosakondades ja looduskosmeetika kauplustes – selliste toodete valik on muutunud Eesti kauplustes meeldivalt laiaks!

Heaks variandiks on näiteks Sõsara magus ja piparmündine looduslik näovesi, mis sobib kasutamiseks nii hommikul kui ka õhtul. Sobib piserdamiseks otse nahale (mm, milline värskendus) või naha puhastamiseks vatitupsuga. Eriti hea tulemuse saab, kui piserdada näovett nahale ning seejärel nahka õrnalt masseerida.

Looduskosmeetikabrändi LUMI uus seerumite duo Superbloom aitab vähendada karmidest tingimustest põhjustatud nahastressi ning ennetada ja võidelda vananemisilmingute vastu. Kas teadsid, et superbloom on maagiline looduse fenomen, mil täiuslikud ilmastikutingimused panevad kõrbes, kus tavaliselt valitseb põud, õitsema silmipimestava lillemere? Need tooted panevad energiast ja elujõust särama hoopis naha.

Tükk seepi, aga mitte tavalist

Mäletad veel, kui seepi peeti tõeliselt sobimatuks jõulukingiks? Muidugi pole kingipakist meeldiv avastada kõigest tavalist seebitükki … Hoopis teine lugu on aga eriliste käsitööseepide või siis tõeliste disainiimedega. Eelistades LUSHi seepe, on lihtne ja soodne kingilahendus olemas ning vau-reaktsioon igatahes garanteeritud. Muide, LUSH valmistab ka tahkeid šampoone ja muid juuste- ning kehahooldusvahendeid.

Ei, see ei ole kompvek, vaid hoopis seep.

Põnevad nahahooldustooted

Lõuna-Korea ilubrändi It's SKIN tootevalikus leidub palju põnevaid tooteid (meie lemmikud on kangas- ja silmamaskid!), aga eriti soovitame proovida nahka värskendavat koorimisgeeli mangostani, papaia ja teiste taimsete ekstraktidega. Õrna aroomiga koorimisgeel eemaldab surnud naha ja liigse rasu jäägid, tekitamata ärritust. Toode muudab naha siidiselt pehmeks ja toniseerib. Geel sobib igale nahatüübile, kasuta kord nädalas.

Igapäevane hellitus

Intensiivsete niisutavate omadustega ikooniline ja paljutoimeline Eight Hour® Cream on üks maailma tuntumaid ilutooteid. Nüüd on müügile jõudnud toniseeriv näosprei Eight Hour® Miracle Hydrating Mist, mis niisutab, rahustab ja värskendab nahka koheselt. Näosprei koostise õrnas aroomis sulavad ühte sidrunivesi, roos ja bergamott – mm, milline kooslus!

Kodumaine disainerpesu

Disainer Helen Valk-Varavin on loonud uue kollektsiooni, mis toob uutmoodi romantikat iga naise pesuvalikusse. Erilised detailid on loodud selleks, et pesu võiks täita ka ehte funktsiooni.
„Uues kollektsioonis olen rohkem rõhku pannud just sellistele esemetele, mida võib kombineerida oma ülerõivastega, näiteks ruumiliste lilledega kaunistatud kraedega cami'dele ja bodidele,” rääkis Helen Valk-Varavin oma loomingust. „Pesudisaini puhul on oluline pakkuda esemeid, mida kandjal on lihtne harmoneerida oma ülejäänud garderoobiga ja sel sügisel on kahtlemata tugevad tumedad toonid väga populaarsed olnud,” rääkis Helen Valk-Varavin uuest värvivalikust.
Kollektsioon on eranditult valminud naturaalsetest kangastest, siidi kõrvale on kasutatud puuvillast pitsi ja võrkkangast.


Foto: Ruslan Varavin

Erilised parfüümid sinule ja temale

Pead parimateks kingitusteks parfüüme? Kiidame valiku heaks. Kuid ära unusta ka oma kallimat - et minna kindla peale välja, mine vali sel aastal parfüüme just koos temaga. Meile meeldib lähedusevajadusest inspireeritud parfüümide kooslus BOSS THE SCENT ja BOSS THE SCENT.

Uus juuksehari

Naiste käekott on teatavasti põhjatu, sisaldades sõna otseses mõttes kõike. Aga mõnikord on sealt puudu just see, mida vaja. Näiteks üks praktiline juuksehari, mis näeks ka stiilne välja. Kui tead, et kingisaajal veel Tangle Teezerit ei ole, siis kingi talle üks – juuksehari teeb kui võluväel lahti kõik juuksepusad. Usu, ta kannab seda harja veel kaua oma käekotis ...

Kui sina oma käekoti sisu lauale laiali kallad, siis kas avaneb samasugune vaatepilt?

Eesti disaineri moeehe

Ehe on isiklik kingitus ja kui tunned kingisaajat piisavalt hästi, siis ilmselt tead, kas ta on ehk salamisi just millestki sellisest unistanud, kuid pole veel oma soovi reaalsuseks muutnud. Või oled ise mõnda disainerehet juba pikalt piielnud? Jõulud on imede aeg, kus soovid täituvad – ja kui sinu võimuses on neid täita, siis on ju eriti hea.

Embassy of Fashioni disainer Riina Põldroos rõõmustab kõiki enda loomingu austajaid värske ehtekollektsiooniga „Werewolf“, mis koosneb poolvääriskividest käsitsi nikerdatud hundipeadega käevõrudest ja kaelakeedest. Iga kristallhunt on unikaalne – eraldi lihvitud ja graveeritud, oma suuruse ja näojoontega. Materjalideks on erinevad armastatud kristallid, nagu roosa kvarts, lasuriit, oonüks, fluoriit, obsidiaan, mäekristall või opaliit ning kullatud ja rodeeritud hõbe.

Midagi tõeliselt mõnusat

Midagi mugavamat kui pidžaama on raske välja mõelda, eks? Loodud kandmiseks jahedatel talveõhtutel, -öödel, aga ka laisal pühapäeval, kui on täiesti õigustatud pidžaama väel ringi käia kas või päev otsa. Just nii, nagu ta ise soovib!

„Sossusid” pidžaamasid leiab näiteks Change'i pesupoest. Ja keegi ei pane pahaks, kui lubad endale sealsamas just jõulude ettekäändel ka tapvalt seksika uue pesukomplekti.

Väärtuslik ehe

Lisaks disainerehetele on just praegu allahindlused ka paljudes ehtekauplustes – hoiad nii oluliselt raha kokku. Kui su eelarve teistele ehteid kinkida ei luba, siis endale võiksid küll midagi erilist kinkida. Kuld ja hõbe on endiselt aegumatu klassika.

Sügisel Eestisse jõudnud Taani ehtebrändi Sif Jakobsi hõberipats Goldtime'i kauplusest.

Hea lugeja, jaga kommentaariumis meiega ka oma häid kingiideid!