Endine telesarja "Suits" näitlejanna püüdis kritiseerijate pilgud kostüümiga, mille avar lõige paljastab kaelajoone ja vaevu varjab õlgu. Kuninglik protokoll aga soovitab naistel õlgu katta. Sarnase joonega oli ka tema Givenchy pulmakleit, seega on tegemist kauni siluetiga, mida naine armastab.

Oma esimesel ametlikul üritusel, mis toimus kolm päeva pärast pulma, nägi naine prints Charles 70ndal sünnipäevapeol palju konservatiivsem välja - teda nähti esimest korda kandmas läbipaistvaid sukapükse, mis samuti kuulub kuningliku protokolli juurde. Loe selle kohta SIIT.

Nädalavahetusel olnud väga päikeseline ilm oli ehk põhjuseks, miks naine teistmoodi riietus. Tema riietust täiendasid Philip Treacy peakate ning Carolina Herrera ridikül. Kui muidu on Meghan eelistanud "lohakalt sätitud" stiili, siis seekord nägid ka tema brünetid juuksed korrastatumad välja.

Meghan hakkas silma ka oma kergelt ebakindla hoiakuga ning huultelt lugejad märkasid, et saab prints Harrylt juhendeid, millal midagi teha. Kui abikaasa uuris, kuidas ta end tunneb, tunnistas Sussexi hertsoginna, et kõik on okei, aga ta on on närviline.

Allikas: Hello!