Kui nägu puhastad, kasuta näovett mikrobiiferkangal ja masseeri õrnalt igalt poolt kergete ülespoole suunatud tupsutavate liigutustega. Niiviisi vabastad pinged ja nahk näeb koheselt jumekam ning energiarikkam välja. Kui tunned päeval, et nägu on hall ja jumetu, võid samuti kerget näomassaaži teha, kuid kindlasti pese enne käed ja ole puudutustega väga õrn.

Sega kokku tõhus alusmeik.

Et anda näole kastemärga jumet, tilguta enne alusmeigi nahale kandmist pintslile mõned tilgad näoõli. Selline segu jätab mulje, nagu sul polekski jumestust peal!

Kasuta huulepalsamit.

Väga praktiline nipp - kui tunned end väsinu ja närtsinuna, kasuta põsesarnadel ja kulmukaartel natuke niisutavat huulepalsamit, poolkuukujuliselt. Valguse käes muutub nägu selle tulemusel kohe säravaks.

Kasuta meigikäsna.

Keskpäeval, kui meik juba pisut väsinud välja näeb või kuiv tundub, pritsi näole pisut niisutavat näospreid ning tupsuta nägu meigikäsnaga üle. Su ilme on kohe palju värskem!

Mõtle meigi pealekandmine läbi.

Kanna helendavat jumestustoodet kätele, hõõru pisut ja vajuta seejärel kergelt kätega tupsutades põsesarnadele ja lõuajoonele. Sageli teevad naised selle vea, et kannavad helendavat meigikreemi või puudrit üle kogu näo, mis paneb nad särama nagu diskokera... Sa ei taha ju võlts välja näha?

Niisuta.

Puuder on küll hea meigikinnitaja, kuid võib ka näo sära kaotada, kui sa hiljem põsepuna ei kasuta. Alternatiiv? Puudri peale võib pihustada näiteks roosivett ja seejärel näo peopesadega kergelt üle vajutada. Peopesade soojus kandub näole edasi ning kinnitab meigi ega luba puudril näo sära „kustutada“.

Allikas: Byrdie