Kui pilt on tehtud ja usinad kolleegid selle üles pannud, siis sageli tulemus üllatab. No ikka need imefiltrid, mis su näolapi oluliselt ilusamaks teevad. Ma olen sellega väga rahul küll, kuigi enda isiklikul Instagrami kontol püüan filtritest ja ebaloomulikust särast hoiduda. Mõnikord muidugi ei õnnestu ka. Aga ajan jonni ja jagan halli argipäeva.

Mis teeb nooremaks?


Minu tutvusringkonnas on tänaseks mitmed naised teinud ilusüste, et kaotada laubalt kortsud. Kortsud ongi kadunud ja tulemuse üle pole olnud põhjust kurta, kuigi olen omaette mõelnud, et sile laup mu meelest nooremaks veel ei tee. Mõtisklesin selle üle sõbrannaga, kes kunagi töötas ilumaailmas ning tema vastas järgnevalt. „Ilusüstid ei tee nooremaks. Vanust reedab mitte laup, vaid silmad ja suu ümbrus. Silmade puhul mitte kortsud, vaid silmade sära. Vananedes muutub vaade raskeks. Suunurkade allavajumist on raske ravida ilma lõikuseta.”

Minu ilunipp on naeratus


Mina olen otsustanud suunurkade allavajumist ravida naeratusega, see ongi minu ilunipp. Üks väheseid rutiine on näo puhastamine ja kreemitamine. Selleta ma ei saa, sest olen pigem kuiva nahaga.

Naljaga pooleks võiks öelda, et magan argipäevadel ka lõunal iluund, aga eks see tuleb tegelikult rohkem minu varajasest raadiotööst.

Kui aga peab ennast kiiresti natukenegi kobedamaks tegema, siis kõige olulisemad on puuderkreem ja ripsmetušš. Pea puhtaks ja saab hakkama küll.

Jaga
Kommentaarid