Naha kaitsmiseks juuste värvimisel.

Kanna õhuke kiht vaseliini juuksepiirile ja kõrvadele – nii ei määri sa juukseid värvides nahka.

Ripsmeliimi eemaldamisel.

Vaseliin pole kasulik mitte ainult vana ripsmeliimi eemaldamisel, vaid võid seda pruukida ka ripsmepikenduste turvaliseks eemaldamiseks. Pehmendab pärisripsmeid, soodustab nende kasvu ja tugevdab neid.

Hoiab elu lõhnava.

Kui tahad, et lõhnaõli püsiks peal terve päeva, kata nahk neis kohtades, kuhu parfüümi pihustad, kergelt vaseliiniga. Salv, millel on n-ö sulgev toime, säilitab lõhna nahal kauem.

Hooldab kulme.

Võta vana ripsmehari, kasta see vaseliini sisse ja harja läbi kulmude – nii saad need terveks päevaks kenasti paika sättida. Selline moodus on ideaalne tekitamaks kulmudes Cara Delevingne’i efekti, mida sa ju nii hästi tead.

Tekitab suitsusilma-efekti.

“Just ärganud rokitüdruku”-stiilis silmameigi tekitamiseks kasuta esmalt silmapliiatsit nii nagu tavaliselt, seejärel kasta selle ots kergelt vaseliini sisse ja “joonista” lainerijoon sellega veelkord üle.

Annab nahast käekotile läike.

Paljuski töötab vaseliin samamoodi nagu nahapalsam – see pehmendab nahka ja annab nahale sära. Seega, kanna nahast käekotile pisut vaseliini ja hõõru see vana kangatükiga naha sisse.

“Töötleb” enne esinemist hambaid.

Selle nõuande eest täna Lisa Simpsonit. Kes kunagi on pidanud mõne ettekande tegema või pulmas kõne pidama, see teab, et ülahuul võib hammaste külge kinni jääda. Ära lase sel enam sündida.

Aitab ehteid eemaldada.

Sõrmed kipuvad palavaga tursuma ning kui oled veetnud soojas ruumis pikki tunde, on sõrmuseid õhtul raske ära võtta. Määri sõrmedele veidi vaseliini ning sõrmused libisevad ise sõrmest.

Ennetab küünlavaha kinnitumist.

Hõõru vaseliiniga üle küünlajalgade sisepinnad, et ennetada vaha kleepumist.

Ennetab küünelakipudeli korgi kinnikleepumist.

Kanna väike tilgake vaseliini küünelakipudeli suudmele ja selle kork ei kleepu enam kunagi kinni.

Annab näole sära.

Tupsuta vaseliini põsesarnadele ja kulmukaartele, et anda neile loomulik ja õrn sära. Kui tahad dramaatilisemat läiget, kanna vaseliini peale kerge kiht läikivat lauvärvi.

Paneb lauvärvi helkima.

Mõtled, kuidas meigikunstnikud oma modellide silmad küll särama saavad? Nad kasutavad vaseliini. See on üks ilutoodetest, mis iga professionaali meigikohvrisse kuulub ning seda seepärast, et vaseliiniga väga lihtsa vaevaga kaunilt helklevad pinnad luua.

Väldib rakkude teket.

Kui jooksed ja tunned, et sokk jooksukinga sees vastu nahka hõõrub, kanna sellele kohale järgmisel korral jooksma minnes õhuke kiht vaseliini – see vähendab hõõrdumist.