Kui tead täpselt ette oma reisipäevade kavasid, siis lähtugi rõivakomplektide koostamisel neist. Eriti hea, kui saaksid need koostada nii, et kohapeal ka vastavalt plaanide/ilma muutusele vajadusel ümber mängida. Üks on kindel – šikkide särkpluuside peale võid igal hetkel kindel olla. Boonus – need töötavad nii päeval konverentsisaalis kui õhtul formaalsel õhtusöögil.

Särk Ivo Nikkolo (99,90 €)

Püksid Marks & Spencer (99 €)

Eeldades, et reisid käsipagasiga, on sõna otseses mõttes iga kuupsentimeeter sinu kohvrist arvel. Seega – ei mingeid täissuuruses meigipudeleid ja purgikesi! Võta kaasa tõesti vaid hädavajalik ja eelista alati reisiformaadis ilutooteid. Näiteks on tööreisil on täiesti tarbetu kaasas kanda meigipintsleid ja puudreid… Palju lihtsam on panna käekotti kerge švamm, millega on kaasas ka peegel ning mis imab liigse rasu ilma meiki laiali ajamata, tagades veatu välimuse.

Beautyblender Blotterazzi meigišvamm (19,90 €)

Jätkates iluteemadel, siis on siiski üks kindel asi, milleta ei saa ka tööteisil – eriti pingelisel ajal. Joostes kohtumiselt kohtumisele ja olles tõenäoliselt suure unevõlaga, ei anna sa endast ka maksimumi. Haara kaasa üks põhjamaise peterselli ja värske kurgi pinguldava ekstraktiga niisutav geel-kreem, mis vähendab turseid, tumedaid silmaaluseid, väsimuse ilminguid ja peeneid kortsukesi. Tunned end kohe paremini.

Mádara silmaümbruskreem (27,30 €)

Kõige praktilisem soenguvahend, mis siiani leiutatud! Muide, kas teadsid, et kuivšampooni saab ekstrakohevuse saavutaiseks väga edukalt ka niisketel juustel kasutada? Loe edasi SIIT.

Kuivšampoon Batiste (2,40 €)

Reisikohver olgu kvaliteetne ja vastupidav ning muidugi hea väljanägemisega. Kui sinu oma näeb juba välja nii, et ta on väga palju reisinud, siis äkki oleks aeg uus soetada? Koduses kohvriarsenalis võiks olla vähemalt üks suurem kohver ja üks selline, mis kvalifitseerub käsipagasi alla.

Kohver Rimowa (329 €)

Isegi siis, kui su töölähetus kestab vaid paar päeva ja tead, et veedad need päevad koosolekutel, ära jäta koju mugavaid jalanõusid – kindlasti on sul kas õhtul hiljem või hommikul enne kohustusi aega ka iseseisvalt ringi vaadata. Veelgi enam, kui sul ei ole ees formaalseid kohustusi, siis kes ütles, et peaksidki üldse ka päeval ebamugavaid kingi kandma? Usu meid, su jalad on sulle tänulikud.

Tossud ECCO Intrinsic (124,90 €)

Ja lõpuks, kui tööreis on läbi, ära unusta end premeerida. Pole midagi mõnusamat, kui enne kojulennu väljumist vaadata ringi parfüümiletis ja lubada endale killuke luksust… Näiteks uue parfüümi näol.

Dolce&Gabbana The One Essence (40ml, ca 92€)