Raamatust tuleb välja, et paar kohtus Londonis Sohos asuvas restoranis Dean Street Townhouse ja prints Harry oli naisest nii lummatud olnud, et tahtis Meghanile muljet avaldada. "Ma pean oma panuseid tõstma. Istu maha ja hoolitse selle eest, et teil oleks suurepärane vestlus," olevat prints endale öelnud.

Raamatu autorite Omid Scobie ja Carolyn Durandi sõnul oli vestlus kulgenud muretult ja noored nautisid õhtut - Harry jõi õlut ja Meghan valis joogiks Martini. Paar olevat olnud nii jutuhoos, et nad ignoreerisid laual olevaid snäkke.

Nende esimene kohting kestis ligikaudu kolm tundi, kuid paar leppis juba järgmiseks õhtuks samas restoranis kokku õhtusöögi. Seekord oli tegemist privaatse kohtinguga. Prints Harry ja Meghan sisenesid restorani töötajate ukse kaudu ja neid teenindas kogu õhtul vältel üks konkreetne ettekandja.

"Selleks hetkeks Harry juba teadis, et neist saab paar. Meghan täitis kiiresti kõik ta ootused," sõnas printsi sõber.

Kuigi kõnealune raamat pakub väidetavalt tõsielulist pilku prints Harry ja Meghani teekonnale, on paari ametlik esindaja kinnitanud, et Sussexi hertsog ja hertsoginna ei ole raamatu tarvis intervjuusid andnud ega selle valmimisele ise kaasa aidanud.

Allikas: Hello Magazine