Tee talle ootamatu kingitus. Kellele meist ei meeldiks kingitused, eriti kui need on ootamatud! Ehk on sulle meelde jäänud mõni asi, mida ta tahaks või miski, mida koos poes proovisite, aga ostmata jäi. Tegu võib olla ka väga väikese asjaga ja kingi rahalisel väärtusel pole vahet. Mis loeb, on mõte. See, et sina mõtlesid talle.

Jäta talle peidetud kirjake. Kirjuta talle väike ja lihtne armastusavaldus või pikem kiri sellest, mida temas hindad ja peida see partneri kotti või autosse. Vaata, et valid koha, kust ta selle kindlasti leiab, et see saaks siis teha tema päeva.

Õpi tundma tema armastuse keelt. Kas tead, mis on su partneri armastuse keel? On selleks kingitused, füüsiline puudutus või tunnustus? Ehk hoopis teenimiskunst vüõi kvaliteetaeg? Uuri järele ja õpi tudńdma oma partneri omi, sest temaga just selles keeles "kõneledes", mida ta enim väärtustab, kasvab teie suhe veelgi tugevamaks. Võid alustada Gary Chapmani raamatust "Armastuse viis keelt".

Hoolitse enda välimuse eest. Kellegagi pikalt koos olles ja elades on kerge end pisut käest lasta, aga jätkuvalt enda eest hoolt kandes, soengut sättides ja ka kodus kenasti riietudes näitad partnerile, kes on see inimene, kellesse ta armus. Suhtu sellesse nii, et kui su sõbrad ja kolleegid väärivad sinu sätitud välimust, väärib su partner seda ammugi.

Planeeri väike romantiline puhkus. Broneeri nädalavahetuseks butiikhotell väikeses linnas, mida koos avastada või lõõgastav ja romantiline spaapakett. Midagi ainult teile kahele, et saaksite teineteise seltskonda nautida. Näita talle, et just temaga koos veedetud aeg on sulle kõige olulisem.

Kiida teda teiste ees. Kui viibite seltskonnas, ära unusta oma kallimat tunnustada, nii et ka teised seda kuulevad. Nii näitad, et oled tema üle uhke, elad ta tegemistele kaasa ja oled tema näol saanud tõelise lotovõidu. Komplimendil on mitmekordne mõju, kui see tehakse kellegi kolmanda ees.

Allikas: allwomenstalk.com