Sõnn
Nii sensuaalsele inimesele nagu sina sobivad pulmapäevaks paljad õlad. Sa pole pelgalt romantik, kes jumaldab ilusaid asju. Kangaga drapeeritud käsivartes ja paljastatud õlgadest (mis muide on hetkel ülimoodsad!) peitub midagi äärmiselt naiselikku.

Kaksikud
Alati pole kaks erinevat isiksust sinu sees just halb nähtus. Pulmapäeva kontekstis tähendab see poole rohkem võimalusi! Kaalu kleiti, mida saab kergesti muuta - jah, sa tead ka ise, kui muutlik su meel on. Kergesti vahetatav seelikuosa või kostüüm? Valikuid on veel palju!

Vähk
Sulle sobib traditsioonilisus. Pole midagi pruudilikumat kui südamekujuline dekoltee või kaelus. Kui su vanemad ja (eriti) peigmees sind sellises kleidis esmakordselt näevad, on oodata pisaraid. Palju pisaraid.

Lõvi
Kui pulmamarss kõlama hakkab, pead sisenema nii dramaatiliselt kui võimalik. Miks peaksid oma loomupärast võimu pulmapäeval maha suruma? Too see hoopis esile! Kanna keebiga kleiti ja tunne end superkangelasena. Või kleiti, mille alaseljaosal on suur lips. Mida iganes sa ka teed, üks on kindel: kõigi pilgud on sinu peale naelutatud.

Neitsi
Sinu hea detailitunnetus tuleb pruutkleiti valides vaid kasuks. Miski ei kaunista sind enam kui keeruliste tikandite või pitsiga kleit. Sulle on südamelähedane kogu see raske töö, mida õmblejad sellise meistriteose loomiseks teevad.

Kaalud
Sina ja pulmad - see on kui taevas loodud liit. Sulle meeldib kõik ultranaiselik ja ilus, mis tähendab, et võimalusi on kleidi valikul palju. Kuidas oleks lillede ja tagasihoidliku pitsiga?

Skorpion
Sa oled kirglik: nii selle inimese suhtes, kellele peagi "jah" ütled kui kõikide pisidetailide, mida sinu pulmas näha saab. Sa tahad nii palju! See aga tähendab, et pühendud täielikult ideaalse kleidi saamisele. Sinu õnneks on kleidimaailm aga lõputu, seega leiad kindlasti sellise, mis sinu keha kõige kaunimalt esile tooks.

Ambur
Näed elu kui pikka reisi, mille ajal kulged ühest üllatavast paigast järgmisesse. Ka siis, kui oled kõige lähedasemad ja armsamad inimesed kokku kutsunud, soovid, et su elu eriliseim hetk sünniks samuti erilises paigas. Sinu elurõõmust pakatavad sõbrad naudivad pulma reisimist! Lase tuulel end kanda ja oma õhulist kleiti lainetena lennutada.

Kaljukits
Sa ei vaja krookeid ega satse. See pole sina! Seisad alati kindlalt kahe jalaga maa peal. Meenutame: ka Kate Middleton on Kaljukits. Ta on orienteeritud tulemusele, just nagu sina. Sulle sobib moodsa disaini, sirge ja puhta lõikega kleit.

Veevalaja
Sa mõtled keskkonnale. Seetõttu sobib sulle ideaalselt ökokleit. Pulmad võivad olla kohutavalt kulukad - alates lilledest lõpetades muude pisiasjadega, mis maksavad terve varanduse, kuid mida näed vaid korra. Otsi moekunstnik, kes kasutab keskkonnasäästlikke materjale. Või vali vintage - see on stiilne, šikk ja püüab tähelepanu.

Kalad
Sa oled unistaja, ettearvamatu ja romantiline. Ookean, mis su sees möllab, leiab väljapääsu kleidi näol. See on kindel. Mis saab olla veel parem, kui kleit, mis langeb kui kangast valmistatud kosk?

Allikas: Cosmopolitan