Eesti esimese 3d ehete kollektsiooni esitlus

Beebilõust ise ehteid väga ei kanna ja edevaks meheks end ei pea. "Ma olen ehteid kandnud, aga kipun neid ära kaotama." Oma kommentaare ja nõuandeid annab sel alal pigem kallim Ingrid Mänd. "Ta võtab riideid ära pigem," teatab räppar naerdes. Ise võib mees täiesti suvaliste riietega käia, sest on üsna ükskõik, mis selga läheb. "Eks ma suunan jah, aga tal ei ole endal ka väga halb maitse," kommenteerib Ingrid oma kallima maitseelistusi.

Uurisime Beebilõusta käest, mis on riideese, mis talle üldse ei meeldi, aga naised kanda armastavad. "Karvane vest," teatab mees pikalt mõtlemata, et varrukateta karvased kasukad pole tema maitse.

Eesti esimese 3d ehete kollektsiooni esitlus

Hetkel nokitseb Beebilõust värske muusika kallal ja tahaks uue albumi valmis saada. "Mingi hetk võib katus jälle ära sõita, ega ma ei tea," lisab räppar, et elab muidu hetkel tagasihoidlikumat elustiili, kui varem. "Ütleme nii, et mingid asjad on paika loksunud."

Suhtes peab mehe sõnul saama actionit. "Koos peab saama mingisuguseid hulluseid teha," teab Beebilõust hea suhte saladust. "Jah, see peab olema koos, mitte nii, et üks teeb kuskil salaja," on Ingrid nõus. "Minuarust see jutt, et vastandid tõmbuvad, on jumala vale. Peab ikka ühesugused olema."

Andruse jaoks on tähtis ka see, et kaaslane ei püüa teist muuta. "Inimene peab ise tahtma muutuda ja seda koos teisega. Nii ongi! Kui sa vastu tahtmist teed midagi, siis on kohe jama."