220 g Digestive küpsiseid
1 sl toorkakaod
100 g võid
500 g punaseid sõstraid
400 g maitsestamata toorjuustu
4 dl vahukoort
1 tl vanillipastat või 2 tl vanillisuhkrut
1 dl rafineerimata roosuhkrut
9 želatiinilehte
soovi korral vahele 50 g purustatud toorkakao ube
kaunistuseks punaseid või musti sõstraid
Valmistamisaeg 20 minutit + 4 tundi kuni üleöö külmikus.

Juhised:

1. Purusta küpsised ning sega kakao ja sulatatud võiga. Suru küpsisepuru 22 cm X 32 cm suuruses kandilise vormi põhja.
2. Vahusta suhkur, toasoe toorjuust, vaniljepasta ning vahukoor kuni saavutad kreemise täidise. Purusta punased sõstrad ning sega täidisesse.
3. Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette likku. Seejärel pigista želatiinilehtedest üleliigne vesi välja ning sega 100 ml keeva veega.
4. Tõsta želatiinisegusse pisut toorjuustutäidist, et želatiini veidi jahutada ning sega kiirelt ning ühtlaselt koogitäidisesse.
5. Puista küpsisepõhjale toorkakao ube ning vala peale koogitäidis. Silu ühtlaseks ning tõsta vähemalt neljaks tunniks külmkappi tahenema. Serveerimisel lõika ruutudeks ning serveeri punaste või mustade sõstardega.

Loe siit edasi, miks punased sõstrad sinu tervisele kasulikud on: http://tervisliktoitumine.ee/toorjuustukook-punaste-sostardega/