Autor: Laur Ihermann

Sul läheb vaja:

  • Kollase meloni mahl 8cl
  • Lehtkapsas (Kale kapsas) 1 leht
  • Laimimahl 2cl
  • MONIN basiiliku siirup 2cl
  • Vesi 10cl

Valmistamisviis:

Lisa kõik koostisosad blenderisse ning sega kõik kokku, hiljem sõelu tükid välja. Kaunistamiseks värske lehtkapsas.

Head nautimist!

Homme saab alguse Tallinn Cocktail Week, mille eesmärgiks on tutvustada ja tähistada erakordseid maitseid, maailmatasemel baarmene ning Eesti arenevat kokteilibaaride kultuuri.

22.-29. augustini toimuval kokteilinädalal on esmakordselt menüüs ka alkoholivabad kokteilid ja üritusest võtab osa rekordarv pealinna menukohti – lausa 30, kelle kõigi ühine soov on Eesti kokteilikultuuri edendamine.

Igas lokaalis saab proovida kolmest erinevast kokteilist koosnevat spetsiaalset menüüd: after dinner ehk õhtusöögile järgnev kokteil, alkoholivaba kokteil ehk mokteil ja bartender’s choice ehk baaride oma eriline kokteililooming.

Küll aga panevad ürituse korraldajad südamele, et iga tarbitud alkoholikoguse kõrvale võiks juua alati vähemalt klaasi vett, et seltskonnas oleks hea olla – kui võtad, võta vett vahele!