Blanca Padilla
Hispaanlannast Blanca ei suutnud uskuda, kui tema agent ütles, et Victoria's Secret tahab teda näha. „Olin nii õnnelik, et peaaegu nutsin,“ vahendab Fashionista.com. Naine on modellindusega tegelenud vähem kui aasta, seega on moeetendusel osalemine talle ka modelliportfooliosse väga oluline kogemus. Oma lemmikingliks peab ta Alessandra Ambrosiot, kes on juba aastad VS'i jaoks töötanud. Blanca ütleb, et armastab reisimist – ta on väikesest peale väga palju reisinud ja nüüd topeltõnnelik, et tema töö võimaldab seda samuti.

Scanpix
Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL


Daniela Braga
Brasiilia päritolu Danielat saatis Victoria's Secreti castingule tema agentuur: „Ma läksin ja tantsisin seal sambat! Mulle helistati samal päeval tagasi ja öeldi, et jah, me tahame sind.“ Naine on varem brändi jaoks teinud ühe kataloogipildistamise.
Teistest modellidest rääkides mainib Daniela Adriana Limat, kelle puhul imetleb tema head energiat. Daniela kiidab ka Naomi Campbelli jalgu. Danielale meeldib tantsida ja ta tantsib mõnikord ka üksi kodus peegli ees.


Daniela on pildil vasakul. Foto: Joel Ryan/Invision/AP

Grace Mahary
Kanadast pärit modell on varem töötanud peamiselt kõrgmoedisainerite heaks – pärast Victoria's Secreti show'd loodab ta saada rohkem kommertstöid. Pesubrändi inglitest kiidab ta Adriana Limat, kes on legendaarsetel moeetendustel kõndinud 14 aastat järjest. Naljakas fakt: talle meeldib lauludele oma sõnu luua.


Foto: Joel Ryan/Invision/AP

Imaan Hammam
Maroko ja Egiptuse juurtega modell sattus Victoria's Secreti casting'ust kuuldes paanikasse – kuid teadis, et peab kogu pinge juures siiski endaks jääma. „Kaks päeva hiljem helistati mulle agentuurist ja öeldi, et ma sain show'sse!“ Teistest modellidest rääkides kiidab ta nende kahe jalaga maa peal olemist: „Nad ütlevad alati, et kõik saab korda ja nad jagavad ka enda esimese korra kogemusi.“ Eriti meeldib talle Doutzen – tema karjääri tõttu ning samuti, kuna ta on sarnaselt Doutzenile pärit Hollandist.
Imaanile meeldib tantsida ja tal on Youtubes ka mõned tantsuvideod.


Modell on fotol koos disainer Derek Lamiga. Foto: Theo Wargo/Getty Images/AFP

Irina Sharipova
Venelannast modell kuulis Victoria's Secreti casting'ust oma agendi käest, kes soovitas tal end näitama minnes olla enesekindel, lõõgastunud ning näidata nii oma sisemist kui välimist ilu. „Ta ütles, et see on nagu maagiline võlumaa nii backstage's kui ka moelaval.“
Oma kolleegidest imetleb ta Adriana Limat ja Alessandra Ambrosiot, kelle puhul modell mainib nende ilu, head suhtumist ja karaktereid – seetõttu on nad ka Inglid!
Irina peab end lihtsaks Vene külas üles kasvanud tüdrukuks.


Foto: Scanpix

Kate Grigorieva
Venelannast modell vastab tema poole pöördunud ajakirjanikule: „Mu inglise keel pole eriti hea, sorry!“

Foto:  Joel Ryan/Invision/AP

Romee Strijd
Hollandlannast Romee läks VS'i casting'ule ja kohtas seal 300 modelli: „Mõtlesin endamisi, et võimalus valituks saada on ikka väga väike.“ Enne, kui ta sai oma lavakõndi demonstreerida, mida ta koos 300 modelliga pesuväel oma järjekorda ootama. Kui ta sai teada, et ta on osutunud üheks valituks, tundus see talle loomulikult uskumatuna.
Romee jättis vahepeal modellindusega tegelemises aasta vahele, kuna keskendus koolilõpetamisele – kuid nüüd pühendub taas modellitööle.
Romeele meeldib kokata, näiteks armastab ta teha tervislikke muffineid.


Foto:  Joel Ryan/Invision/AP

Stella Maxwell
Inglanna on Victoria's Secretiga ka varem koostööd teinud, seega teadis ta osa brändi meeskonnast. Tema sõnul on aga Victoria's Secreti casting'u-protsess teistest erinev – see, et oled brändi jaoks pildistanud, ei tähenda, et sa automaatselt lavale jõuad.
Teistest modellidest imetleb ta Candice'i, kes on tema kui uustulnukaga ka väga hästi läbi saanud. Ta peab teisi modelle nagu oma õdedeks, kellele alt üles vaadata ja kellelt on palju õppida.


Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL

Taylor Hill
Ameeriklannast modelli modelliagentuuri IMG eesmärk on alati olnud ta Victoria's Secreti show'sse saada. „Kui ma sain 18 ja avanes võimalus casting'ule minna, peeti seda tema jaoks iseenesest mõistetavaks.“ Naine tunneb end julgustatuna, et saab end sellise meeskonna keskel teistega võrdsena tunda. Taylori hobideks on lumelauaga sõitmine ja joonistamine.


Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL

Yumi Lambert

Jaapani ja Belgia juurtega modell ütles oma modellikarjääri alguses, et üks asi, mida ta tahaks kindlasti vähemalt kord kogeda, on osaleda Victoria's Secreti moe-show's. „Kuu aega enne, kui mind show'sse kinnitati, ütlesin oma booker'ile, et kuigi mul on casting, pole ma Karlie Kloss! Kuid ma teen seda siiski! Võite arvata, kui ärevuses ma olen.“
Kolleege kommenteerides kiidab ta teisi modelle ja mainib, et kogu meeskond on nagu üks suur toetav pere – see on teinud ka sisseelamise lihtsamaks.
Yumi suurimaks hobiks on tantsimine.


Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL

Allikas: Fashionista.com