89aastane Baddie Winkle jääb piltidele värvikates kampsikutes või koguni ujumisriietes ning ei häbene kanda ka särki, millel seisab kiri: "Ole h**r, tee, mida tahad". Proua Helen Ruth Elam Van Winkle on saavutanud kultuse staatuse ning tal on miljoneid jälgijaid. Tema kontol on näha koostööd brändidega nagu Got2B või Smirnoff.

83aastane Dorrie Jacobson on endine Playboy jänku sai suurema avaliku tähelepanu osaliseks eelmisel aastal, kui oma Instagramis musta pitspesu esitles. "Kanna, mida sulle meeldib kanda," ütleb naine. "Ajakohasusel pole sellega midagi pistmist."

94aastast Emiko Mori näeb poseerimas kontol nimega 1000wave, kus teda kaunistavad värvikad kudumid. Naine võtab poose nagu oleks 20aastane ning promob enda seljas rõivabrände.

71aastane Jenny Kee on Austraalia kunstnik ja kudumite disainer, kes kostab: "Meist ei saa väikesed vanad siniste juustega naised, kes istuvad hooldekodus. Juhul, kui me sinna lähme, oleme seal oma marihuaana, tervisliku toidu ja suurepärase stiilitunnetusega."

Allikas: The New York Times