Kuidas kasutada?
Üldiselt soovitatakse juuksepuudreid kasutada kuivadel juustel. Raputa puudripudelit ühtlaselt juuste kohal, et õhku tekiks „puudripilv“. Kui see tundub sulle liiga keeruline, pane väike kogus puudrit kätele ja kanna see nii juustesse. Viimase meetodi puhul ei ole aga kindel, et juustele jõuab ühtlane puudrikogus.

Märgatava kohevuse saad, kui kallutad juuksed ette üle pea ja raputad juuksepuudrit juustejuurtele. Iseäranis hästi saab seda vahendit ära kasutada ka ülespandud soengute puhul ja see on vältimatu abivahend juukseid tupeerides.

Proovid puudrit esmakordselt? Siin on selle tooted peamised plussid ja miinused.

Plussid:

- Su kohev soeng hakkab pärast pikka peoõhtut ära vajuma? Väike lisaannus juuksepuudrit ja kerge „sapsutus“ ning oled taas justkui pead föönitanud!

- Niipea, kui oled juuksepuudri pealekandmise tehnika selgeks saanud, avastad, et saad sellega sisuliselt mida iganes oma juuste heaks ära teha. Ja üliefektse soengu saavutamiseks piisab vaid väga väikesest puudrikogusest.

- Juuksepuudritel puudub juukselakkidele omane intensiivne lõhn, mis võib mõnikord liiga pealetükkiv tunduda.

- Juuksepuuder on pakendatud väikesesse toosi, mis teeb selle kaasaskandmise väga mugavaks.

Miinused:

- Paljude puhul saab otsustavaks fakt, milliseks juuksepuuder juuksed/soengu pärast kasutamist muudab (eriti kehtib see siis, kui kasutad seda terves juuksepikkuses) – pärast toote kasutamist muutuvad juuksed veidi kleepuvaks ja kangeks. Kui sulle meeldib oma juukseid pidevalt sasida, ei ole need omadused tõenäoliselt need, mida oma juukseid katsudes tunda tahad... Kui oled naturaalselt pehmete juuste fänn, siis pole see toode kahjuks sulle loodud.

- Toote pealekandmistehnika nõuab natuke harjutamist – alguses võid avastada, et terve su vannituba ja riided hakkavad ootamatult kleepima...

- Jälgi, et hajutad puudri piisavalt juustesse ära – sa ei taha ju, et su peanahk „jahune“ tunduks.

Millised on Sinu kogemused juuksepuudrite kasutamisel?

Allikas: Fashionista.com