Alusta hobusesabaga, seejärel tee juustest punupats ning kinnita see õhukese kummiga. Vea punutud pats läbi eelnevalt ülesse kinnitatud hobusesaba. Tõmba punutud patsi äärekesi rohkem lahti, alustades nende sikutamist äärtest. Kinnita patsi alumine osa klambritega vastu pead. Lopsakama tulemuse saamiseks sikuta paunakesi lahtipoole.

Kaunistusega krunn

Kinnita juuksed tugevasse hobusesabasse. Jaota juuksed kahte võrdsesse osasse, keera mõlemad salgud rulli ja seejärel keeruta need omavahel kokku ning kinnita õhukese kummiga. Nüüd keera saadud pats pealaele krunniks ja kinnita klambritega. Soovi korral võid lisada kaunistuse, et soeng veelgi efektsem oleks.

Tütarlapselik lips

Veendu, et sul oleks enne soengu tegemist kõik vajalikud töövahendid käeulatuses — kamm, patsikumm, juukseklambrid ning juukselakk, muidu tuleb sellest üks suur segadus, kui hakkad soengut tehes ringi jooksma ja neid taga otsima. Esmalt kammi juuksed korralikult läbi ja kinnita patsikummiga hobusesabasse, seejärel sikuta kinnitatud juustest pealaele paunake ning jaga see kaheks võrdseks osaks. Hea nipp on seejärel hõõruda natuke juuksegeeli kätevahel, et vormida ilusti hoidev lipsuke. Tõmba lahtijäänud salgud lipsu keskelt taha ning kinnita klambriga. Volüümika lipsu jaoks tee seejärel salgud kaheks ning suru lipsukeste sisse. Kinnita klambriga ja viimistle soeng juukselakiga.

Allikas ja fotod: WoW Studio