Kuninganna Elizabeth armastab vihmaste ilmadega kanda firma Barbour ilmastikukindlat jakki. Barbour on legendaarne firma, mis asutati 100 aastat tagasi ja tegi esialgu riideid kalameestele ja purjetajatele. Üllataval kombel on kuninganna üht ja sama vetthülgavast materjalist jakki kandnud tervelt 25 aastat. Kui kuninganna sai 90aastaseks, tegid töötajad ettepaneku talle uus Barbouri jakk soetada. Kuninganna ei tahtnud sellest aga mitte midagi kuulda ja teatas, et tema jaki võib kenasti ära vahatada ja ta kannab seda edasi. Barbouri vetthülgavast materjalist jakkide hinnad algavad 259 eurost, kuid allahindlustel leiab kindlasti ka odavamaid variante. Üks on selge - kui jakk peab vastu tervelt 25 aastat, siis tasub selline investeering end igati ära.

Hunteri kummikud

Kuninglik perekond on alati eelistanud Hunteri kummikuid. Nii on igati loogiline, et ka kuninganna Elizabeth kõnnib oma Balmorali valdustes ringi just Hunteri kummikutega. Temast on suisa üks ikooniline kaader, kus kuninganna rühib enesekinldalt edasi just Hunterites. Varalahkunud printsess Diana kandis samuti Balmoralis käies Huntereid ja poseeris kord nendes ka ajakirjanikele. Hunterite hinnad algavad 125 eurost, allahindlustel võib endale kauni paari kummikuid ka 75 euroga soetada.

Loe lähemalt SIIT, mis peitub kuninganna käekotis ja mis signaale ta sellega kaaskonnale saadab.

Clarinsi huulepulgad

Ühel avalikul üritusel tõestas kuninganna, et ka tema on kõigest naine. Paljude üllatuseks võttis kuninganna oma käekotist välja peegli ja huulepulga ning värvis huuled üle. Otsemaid hakati uurima, millise firma huulepulka Elizabeth eelistab. Ilmnes, et kroonitud pea armastab Clarinsi huulepulka ja selle firma tooteid on ta juba aastaid kasutanud. Clarinsi huulepulkade hinnad algavad 18 eurost.

Fulton vihmavarjud

Vihmavarjud ostetakse kuningannale firmalt Fulton. Need on läbipaistvad, mida kaunistab tavaliselt kuninganna kostüümiga harmoneeruv joon. Elizabeth on alati toonitanud, et ta peab olema ka kaugemal seisvale rahvale nähtav. Sel põhjusel kannab ta värvilisi kostüüme ja seepärast on ka vihmavarjud alati läbipaistvad. See, kes ihaldab ka endale pisut mängulisemat vihmavarju, peab välja käima umbes 25 eurot. Igati taskukohane hind, mis lisab vihmasele päevale värve.

Corgi sokid

Kroonitud pea ei saa läbi ka ilma sokkideta. Kuninganna lemmikbränd on Corgi Socks, mis asutati juba aastal 1892. See Walesis tegutsev firma toodab suurepärase disainiga sokke, mille hinnad algavad 22 eurost. Kuid allahindluste käigus võib sokipaari endale ka kõigest 12 euroga soetada. Valik on suur ja lai. Tänaseni pole täpselt teada, miks eelistab Elizabeth just firma Corgi Socks toodangut, kuid naljaga pooleks on pakutud välja, et ehk ka seepärast, et kuninganna armastab corgi tõugu koeri.