Foto: Scanpix

Cameron Diaz
Armastatud näitlejannal on kahetsusi suisa kaks. Kuigi Cameronil olid lühikesed juuksed ka 90ndate lõpus, ei olnud ta aastal 2012 pärast sarnase soengu lõikamist sama õnnelik. "Rääkisime juuksuriga üksteisest täielikult mööda. Palusin juukseid vaid kergelt lühemaks lõigata, aga väljusin salongist peaaegu, et poisipeaga. Nutsin lohutamatult ja tundsin end ülimalt haavatavalt," meenutas naine. Tema teine kahetsus puudutab aga Botoxit. Kui Cameron aastal 2014 oma kehateemalist raamatut avalikkusele tutvustas, tunnistas ta intervjuus, et tema teine ilukahetsus leidis aset vahetult pärast täitesüstide saamist. "Tahtsin Botoxit vaid minimaalselt proovida. See muutis mu nägu aga niivõrd palju, et mõtlesin kohe peeglisse vaadates: ei, ma ei taha selline välja näha. Ma eelistaksin näha oma nägu pigem vananemas, kui tunda peeglisse vaadates, et see ei kuulugi mulle."

Foto: Scanpix

Gwyneth Paltrow
Ka Gwynethi kahetsus puudutab Botoxit. "Ma olen valmis proovima kõike," sõnas ta ajakirjale Harper's Bazaar. "Ma ei pöörduks aga kunagi uuesti Botoxi poole. Nägin välja nagu Joan Rivers! Ilusüstide tegemise ajal tekib tunne nagu keegi lööks su nägu kummist paelaga, mis samal ajal annab ka elektrišokki."

Foto: Scanpix

Jennifer Aniston
Jenniferi nahk on alati kaunilt säranud, kuid mõned aastad tagasi loobus ta täielikult oma ebatervislikust päevitamise harjumusest. "Otsustasin paar aastat tagasi, et nüüd aitab, mina enam ei päevita," tunnistas ta ajakirjale People. "Nooremana ei kandnud ma ka alati korralikult päikesekreemi ja just need on mu ühed suurimad ilukahetsused."

Foto: Scanpix

Kim Kardashian
Kim võib küll tänaseks jumestuse teemadel olla üks kõige nutikamaid staare, kuid kord oli aeg, mil ka tema ei pööranud oma kulmudele tähelepanu. "Ma näen korrigeeritud kulmudega niivõrd teistsugune välja. Anastasia Soare, kes lõi brändi Anastasia Beverly Hills, on minu lemmik kulmude asjatundja. Ta küsis minu käest tervelt kaks aastat, kas võib mu kulmud korda teha. Vastasin alati, et ma ei vaja seda. Kui tema palvele aga ühel päeval alla andsin, muutis see kogu mu välimust hetkega. Mu kulmud olid varem liiga kandilised, kuid tema modelleeris need ümaramaks."


Foto: Scanpix

Sarah Jessica Parker
Usu või mitte, aga kui Sarah pidi Carrie Bradsaw rolli tõttu juuksed lühikeseks lõikama, vihkas ta lõpptulemust. "Meie telesarja juuksur Serge Normant lõikas mu juuksed maha. See on aeg, millest ei tohiks mitte keegi enam kunagi rääkida."

Foto: Scanpix

Olivia Wilde
Ka Olivia oli teismeeas pintsettidega liiga hoolas. "Sarnaselt paljude teiste naistega kitkusin ka mina ühel eluperioodil oma kulmud pea olematuks. Ma tahtsin näha välja nagu Kate Moss, kelle kulmud olid väga delikaatsed. Iluikoone järgides ei mõtle me aga sellele, et neil on täiesti teistsugune näokuju. Ma tahtsin tema tedretäppe ja kulmusid nii väga! Kui jõudsin arusaamiseni, et kulmud on väärtuslikud, nägin nende tagasi kasvatamisega kurja vaeva. Tänaseni on kulmupliiats minu parimaks sõbraks."

Foto: Scanpix

Mary-Kate Olsen
Kui ajakiri Allure uuris ühelt kuulsalt kaksikõelt, missugust iluotsust ta oma elus enim kahetseb, vastas ta nii: "Juuksepikendused. Tagasi vaadates ärkasin vist ühel hommikul, mõeldes, et sel suvel ma ei soovi bikiinide ülemist osa kanda ning lasen endale hoopis kinnitada juuksed, mis rindu katavad."

Allikas: Marie Claire