Pastelltoonid ei lähe kunagi moest

Pastelltoonid ei pea käima ainult kevade juurde. Kui soovid pimedamal perioodil veidikene särtsu, võib värvilisest maniküürist palju kasu olla.

Šoti ruudumuster sobib sügisega

Mitte miski ei kõnele paremini sügisest kui armastatud ruudumuster. Kui oled mõne teise mustri usku, võid ka seda proovida. Hea soovitus: sellise maniküüri tegemisel võivad abiks olla vastava mustriga küünekleepsud.

Valge on alati hea valik

Lumivalged küüned on silma hakanud nii moelavadelt kui sotsiaalmeediast. Kui ühtlane valge tundub sinu jaoks igav, lase fantaasial lennata ja maali küünetele midagi meelepärast.

Vimkaga must maniküür

Musta värvi küüned on kahtlemata statement. Olgu nad siis läikivad või matid, tulemus on igatahes šikk. Kui soovid midagi enamat, proovi küüneteipide abil musta lakiga mängida.

Mängi graafiliste kujunditega

Lase oma fantaasia vabaks - kasuta näiteks toon toonis küünelakke ja maali vaba käega erinevaid graafilisi kujundeid. Tulemus on efektne ja ainulaadne!

Prantslase uus tulemine

Prantsuse maniküür on klassika, mis ei lähe kunagi moest. Ometi on klassika andnud hoogu uutele trendidele, mille katsetamiseks on just nüüd hea aeg...


Allikas: Harper's Bazaar