Olulised sõnad lastemoes on isepäisus ja omanäolisus. "Lapsed on kõik omaette isiksused, põneva maailmavaate ja krutskeid täis loomuga, riietuses võiks see erilisus kajastuda," räägib Kirsi. Stilist pani lapsed riidesse nii, nagu noored ise võiksid tahta koolis käia. Kui poleks reegleid ja stampe.

"Lastele võiks rohkem sisendada usku iseendasse ning julgustada neid olema erinev, isemoodi. See arendab loovust ja need lapsed, kes ei karda olla teistmoodi, on hiljem need noored, kes meie maailma muudavad. Nad julgevad muuta! Noorem kooliiga on tihti kinni ühiskonna, vanemate ette antud stampides kinni – et mis on ilus ja mis mitte. Pigem tahetakse sulanduda massi kui sealt välja paista. Kui lasteaias näeb põnevat eksperimenteerimist "moega" ja riietega, siis koolis võiks samas vaimus jätkata," julgustab stilist. Vanemad saavad siin lapsele toeks olla, lisab ta.

Hallist mustani ja tagasi

Värvidest domineerivad sel sügisel merehall ja must, on ka klassikalist sinist ja valget. "Suvest on kaasa tulnud mündiroheline, aga see toon on natuke sügavam. Ka on saabuval talvel palju ägedaid, kohati cool'ilt süngeidki printe."

Jalanõud on mugavad, sportlikud. Pigem kossuareenist kui iluvõimlemisest inspireeritud ja üsna domineerivad. "See sügis on igatpidi vastand tagasihoidlikkusele," ütleb Kirsi.

Vaata fotosid!

Stiil: Kirsi Altjõe (www.sandinyourshortskidsblog.com)
Fotod: Marjaana Vaher
Juuksed: Raili Loidap
Rõivad: MOLO, Pepe Jeans, Timberland, Mayoral, Creamie, NAMEIT
Aksessuaarid: ProOptika
Jalanõud: Clarks, Geox