"Elu on kiire ja korraga toimub nii palju, et tunneme tihti, et meil on palju kohustusi ja vähe aega," on supermodell öelnud. "Sellepärast meeldib mulle ärgata hommikuti 5.30. Mitte keegi ei taha nii vara minust midagi, mis tähendab, et saan selle aja pühendada endale.. see on justkui patareide laadimine," räägib Gisele.

Jumestamisest rääkides - vähem on rohkem!

"Ma olen alati tundnud ennast paremini kerge jumestusega. Tunnen ennast niimoodi rohkem iseendana. Ma olin lapsena selline rüblik - madalad jalanõud, sassis juuksed - olin hästi loomulik," sõnab naine. "Samuti on mul üsna nurgeline nägu, mis tähendab, et vähem meiki sobib mulle rohkem."

Leia aega mediteerimiseks

Olulise osa Gisele'i heaolurutiinist moodustab mediteerimine, mida ta on praktiseerinud juba varajastest kahekümnendatest alates. Viimastel aastatel on supermodell enda jaoks avastanud transtsendentaalne meditatsiooni. Tegemist on 20minutilise praktikaga, mida naine harrastab hommikuti. "See on teadlikkuse ja rahu uus tase. Kui selle selgeks õpid, on see tehnika igavesti sinu, saad seda alati praktiseerida. Kõik, mida vajad, on 20 minutit. Leian selle aja isegi oma tihedas graafikus," soovitab naine.

Ütle juukseharjale "hüvasti!"

Gisele'i kergelt lainelised tumeblondid juuksed on sama kuulsad kui supermodell ise. Üllatav on aga see, kui kerge vaevaga soeng valmib. "Pärast palsami juustesse kandmist, libistan sõrmedega läbi juuste ja lasen sellel kuivada," räägib naine. "Mõne aja tagant harjan juukseid duši all olles, aga pärast duši alt tulekut enam mitte." Kaunis loomulikkus, kas pole?

Ilu algab seest, alati!

Supermodelli kõige olulisem ilusaladus on aga vana tõde - ilu algab seestpoolt. "Sa võid osta endale kõik tooted, aga kui sa ei toitu korralikult, ei liiguta ennast ja pole õnnelik, ei tunne sa ennast hästi ja kui sa ennast hästi ei tunne, ei saa sa ka hea välja näha," ütleb ta.

Allikas: Vogue