Jäär: tempokad üritused

Mees: Talle meeldib hea võitlus – seega kõik, mis sellega seostub, on heaks kingiideeks. Võid talle näiteks kinkida piletid lemmikmeeskonna mängule, uue videomängu või miks mitte ka mõne lahingumaali, mille ta saaks ära raamida ja seinale riputada. Jääradele meeldib ka kiiru – ehk leiad selle märksõna järgi midagi?

Naine: Kõik, mis üllatab ja pakub talle põnevust, on hea variant. Päevane reis kaljuronimise ja deltaplaaniga lendlemisega oleks täiuslik kingitus, kuid ka kutse kardikeskusesse oleks midagi temale. Jääradele meeldivad ka ilusad mootorrattad ja rulluisud. Säravate kaunistustega kiiver nende juurde on väga hea valik!

Mees: Kodune tüüp, kellele pakub närvikõdi kõik, mis puudutab inimese viite meelt. Kontserdipiletid või massaaži kinkekaart on talle ideaalsed kingitused. Võid ta viia ka restorani õhtusöögile – ehk on ta mõne sellise kohta sulle juba vihjeidki teinud?

Naine: Kujutle, et ostad kingi, mis sobiks kokku mõne Norah Jonesi lauluga. See naine on sensuaalne. Pead talle muretsema midagi sellist, mis tema meeli üllatab – näiteks uue parfüümi või piletid ooperisse. Siidpidžaama, kašmiirkampsun ja pehme pleed on samuti suurepärased. Ja ära mõtlegi odavalt läbi ajada. Ta märkab seda kindlasti.

Mees: Suur suhtleja, keda juhib Merkuur – kommunikatsiooni ja tehnoloogia planeet. Seega, kasuta tähtedelt saadud märguannet ja osta talle mõni lõbus tehnoloogiavidin, näiteks uus telefon või pulsikell. Kaksikud on ka aktiivsed reisisellid – kui kingid talle uue kohvri või reisipadja, ei jää jäta ta sind samuti südamest tänamata.

Naine: Ka temal on suur suhtlemisvajadus, ta on väga loov ja käeliselt osav. Sestap sobib kingituseks midagi käsitöö vallast, näiteks kalligraafiakomplekt oleks suurepärane valik. Seda saavad endale lubada ka need, kelle käsutuses olev eelarve väga suur pole.

Mees: Vähk armastab süüa teha, seega võid talle kinkida mõne lõbusa kokanduskursuse või kokaraamatu tema (või sinu enda) lemmiktoitudega. Või kingi talle mõni uus köögiriist, näiteks spetsiaalne kastrul, milles saab aeglaselt mõnda uut ja huvitavat toitu valmistada.

Naine: Kujutle, et ostad kingi naisele, kes dekoreerib kummitusmaja – vähid on väga kiindunud oma eelkäijatesse. Mõne selleteemalise ajakirja tellimus või must-valge raamitud foto kaugetest ammu lahkunud sugulastest pakub talle ülimat rõõmu.

Mees: Ole valmis oma rahakotiraudu avama. Lõvi tähemärgi all sündinud armastavad luksust ning neile meeldib kingitusi saada. Kingi talle midagi sellist, mida sa tead, et ta tahab. Kuulamine on siinkohal võtmesõna – ehk on ta oma kingisoovi ka selgelt välja öelnud? Kui kingitus pole piisavalt läbi mõeldud, märkab ta seda kohe ning see puudutab teda isiklikult. Lõvi on hingelt laps ja talle meeldib ka täiskasvanueas oma sisemise teismelisega ühenduses olla. Mõni mäng on seega talle ideaalseks kingituseks.

Naine: Kui arvad, et Lõvist mehe peale peab palju raha kulutama, siis pole sa kuulnud Lõvi naisest! See naine kujutab ette, et on kuninganna ja nõuab igaühelt ka vastavat kohtlemist. Kui ostad talle riideid, tee kindlaks, et need oleks mõnelt disainerilt, keda ta hindab. Kui kingid parfüümi, olgu see kindlasti pärit Prantsusmaalt. Lõvile sobib ainult parim.

Mees: Talle meeldib elada tervislikult ning ta hindab kingitusi, mis aitavad tal olla produktiivsem või oma eesmärke saavutada. Küsi, mille kallal ta viimasel ajal on töötanud ning nopi sealt mõni vihje. Kui ta tahab oma füüsilist vormi parandada, on spordiklubi liikmekaart kingitus, mida saades on ta tänulik, et just sina tema sõber oled.

Naine: Treening koduses keskkonnas teeks ta elu kergemaks ja aitaks saavutada eesmärki, milleks on elada tervislikult (vali kingituseks näiteks mõni spordivahend, mida ta saaks ka kodus kasutada). Võid talle kinkida ka raamatu, mille kaasabil ta saab mõne uue oskuse omandada. Neitsi on tähemärk, kes investeerib pidevalt õppimisse ja uue info omandamisse.

Mees: Selle tähemärgi juhtplaneediks on Veenus – armastuse, kunsti ja raha planeet. Ta armastab kõike, mis elule ilu lisab. Kontserdipiletid, mõne tema lemmikfotograafi raamitud foto või kvaliteetsete nahkkaantega raamat – need kõik on suurepärase kunstivaistuga mehele head kingitused.

Naine: Tal on aktiivne sotsiaalne elu ja ta hindab kõiges kvaliteeti. Märksõnadeks olgu niisiis peod ja luksus – kinkides midagi, mis nendega seostuvad, ei pane sa kindlasti mööda. Näiteks sobiksid kas ilus opaalkaelakee või kvaliteetne käsitööna valminud rahakott, mida ta saaks aastaid uhkusega kanda.

Mees: See mees ei hooli trendikatest uutest asjadest. Pigem sellest, kas kingitus on kvaliteetne ja kauakestev. Lisaks on ta alati mures turvalisuse pärast, seega mõne turvaseadme kinkimine (kas kodule või näiteks autole) oleks samuti talle meeltmööda.

Naine: Jällegi on märksõnadeks käsitöö ja kvaliteet. Kui otsustad kinkida riideid, kingi kindlasti vaid rätsepatööd. Kui ta armastab õhtuti sageli väljas käia, kingi midagi, mida ta saab enda turvalisuse huvides kasutada. Sõjanuia pole just vaja kinkida, kuid näiteks midagi sellist nagu kaunis ja kallis valgustus võtmekimbule või mõni eriline alarmseade oleksid sobivad. Ta on ka väga seksikas ning kui ta on sinu armastatu, kingi talle siidpesu ja ehteid. Ta jumaldab sind.

Mees: See mees armastab (me rõhutame veelkord, et armastab!) reisida. Isegi siis, kui tal pole piisavalt raha, et kodulinnast kuhugi kaugemale sõita, on ta peaaegu alati pidevas liikumises. Kingi talle midagi, mis teda sel teel aitaks – näiteks kena kell, et ajagraafikus püsida. Kui tegemist on sinu jaoks kellegi eriti kalliga, kaalu nädalavahetusereisi kinkimist. Muidugi teile kahele!

Naine: Nii naine kui mees Ambur on hingestatud ja kogenud reisijad, seega oskavad nad hinnata iga reisimisega seotud asja. Ornamentidega kaunistatud skulptuur või religioosne tekst Indiast toidab tema alatist uudishimu ja filosoofilist vaimu. Temaatilised raamatud jahutavad samuti tema kultuurijanu.

Mees: Talle meeldib, kui tal on kontroll kõige üle, mis tema elus on. Investeerimisest rääkiv raamat teenib kindlasti eesmärki, et ta saaks terve maailma enda käpa alla haarata.

Naine: Tal on hea huumorimeel, mida tavaliselt selle tähemärgi kirjeldustes ei mainita. Osta talle piletid komöödiaetendusele, kuid ainult parimale. Ja vali parimad kohad! Talle meeldib naerda, kuid kui sa kvaliteedis järeleandmisi teed, naerab ta sinu üle. See aga… ei ole kuigi meeldiv.

Mees: Tema juhtplaneediks on Uraan, mis on elektriplaneet. Seega sobivad kõik asjad, mis töötavad elektriga ja mida saab sisse lülitada. Ta on loomult leiutaja ning pidevalt kogu ülejäänud maailmast sammu võrra ees. Seega tunne end vabalt ja kingi talle midagi, millega eksperimenteerida.

Naine: Sarnaselt sama tähemärgi mehele on ta väga moodne. Hoolimata east on ta võimeline ära õppima uusima tehnoloogia kasutamise, kui on sel alal terve elu töötanud. Kui kingid talle uue telefoni või tahvelarvuti, on rõõm garanteeritud. Talle meeldib ka astroloogia – kingi talle sellealast lugemist.

Mees: Kalad on ülitundlikud ja väga spirituaalsed, isegi siis, kui nad seda tunnistada ei taha. Kingi talle midagi rahustavat ja emotsioone tasandavat – näiteks meditatsioonikursus või lemmikloomaks väike kala, mida ta saab vaadata, kui oma mõtetesse hakkab uppuma. Enamik Kalu on loomingulised isiksused. Kui tal on mõni hobi, kingi midagi, mis sellega tegelemist soodustab – kõrvaklapid, klassikaliste filmide kollektsioon, vinüülplaat...

Naine: Temas on sügavust ja loomingulisust ning talle meeldivad elamused. Kingi talle pudel ehtsat šampanjat ja mõned ilusad klaasid, värviraamat, millesse sukelduda või teatripiletid. Enamik Kalade naisi väldib päriselus draamasid, kuid teatris naudivad nad neid täiega.