Võta ette väike matk

Nädalavahetus on ees – suurepärane aeg, et võtta ette pikem jalutuskäik või väike matk. Soovitavalt võiksid minna kuhugi, kus on mitmekesine maastik (kuigi ka asfaldil kõndimine ei tee ju paha), siis saavad su jalad enam koormust. Vali tempo ja pingutuse kestus olenevalt oma võimetest.

Mängi midagi

Rutiin tapab ja seda ka spordis. Pole midagi tüütumat, kui teadmine, et pead trenni minema, kuigi oled sellest treeningust juba väga ammu väsinud… Leia hoopis spordiala, mille harrastamist sa tõeliselt naudid. Tennis, korvpall, surfamine… Ja kui sa ei tea, mida täpselt tahad, siis külasta erinevaid treeninguid seni, kuni leiad midagi tõeliselt hingelähedast, mis paneb su silmad särama.

Kasuta oma keha

Pelgad jõusaali minna, kuna kardad, et ei oska seal midagi peale hakata? Tegelikult sa ei peagi treenimiseks tingimata spordiklubisse minema. Hantlite ja kangide asemel saad edukalt raskustena kasutada ka oma keharaskust. Pealegi ei vaja efektiivsed harjutused nagi istesse tõusud, kätekõverdused ja põlvetõstejooks mitte ühtegi erivahendit…

Proovi spinningut

Kui sa pelgad rühmatreeningusse minna, kuna kardad, et ei pea teistega sammu, siis proovi spinningut. Seal saad ise endale tempo valida ja treenida seejuures siiski koos teistega. Lisaks, spinnitunnid toimuvad enamasti hämarates ruumides, seega on peaaegu võimatu näha, kui kiiresti kõik sinu ümber väntavad.

Alusta joogaga

Painduvus on hea vormi alustala ja organismi tervise märk. Kui tahad seda arendada, siis alusta joogaga ning eelista alguses selle aeglasemaid ja rahulikumaid vorme – keegi ei eelda, et peaksid kohe suutma keerulisi asendeid hoida. Järk-järgult märkad, kuidas sinu vorm ja ka painduvus paranevad.

Mine ujuma

Kui su kodu lähedal asub ujula või sulle lihtsalt meeldib ujuda, siis see on enda vormi parandamiseks või hoidmiseks suurepärane spordiala! Samuti ei koorma see ala liigeseid ja vees olla on lihtsalt lõõgastav. Vormid keha ja puhkad muremõtetest ühel ajal.

Vaata trennivideosid

Kui sa ei taha kuidagi õhtul kodust välja minna, ava nutitelefon või arvuti ja otsi trennivideosid ning kui leiad midagi, mis on ka sinule meelejärele, hakka aga pihta! Jooga, kickbox, võimlemine… Internetis leidub midagi igaühele.

Allikas: Pure Wow