2. Kuidas oleks punase käekotiga? Punast värvi aksessuaarid lisavad musta värvi riietele stiilsust ja sära.

3. Victoria Beckham on tuntud suurte heledate kampsunite kandja. Võta temast õppust! Kanna elegantset pehmet kampsunit kontoris – nii püsid soojas ja oled trendikas. Mõtle aga hoolikalt oma lõunasöögivalikutele (loe: igaks juhuks väldi tomatisuppi).

4. Sa võid küll arvata, et pealaest jalatallani kudumite kandmine sobib vaid nädalavahetusel diivanile, kuid peene pliiatsseeliku ja kampsuni kombinatsioon on mugav ja sobib kontorisse kui valatult.

5. Kui käes on aastaaeg, mil kannad suurema osa ajast mantlit, siis peaks see vähemalt põnev välja nägema, eks? Julgete detailide ja mustritega mantlid muudavad sinu välimuse tõeliselt moenädala vääriliseks.

6. Kui juba mantlitest räägime, siis järgmine alternatiiv on maaniulatuv variant – šikk ja naiselik valik! Boonusena pakub see ka lisasoojust.

7. Külmal ajal võib olla liigagi lihtne valida vaid musta ja halli tooni rõivad. Kuidas selles massis siis silma paista? Eksperimenteeri julgete värvidega! Proovi sinist, kollast või roosat mantlit.

8. Tööpäevadel võib traditsiooniline beanie-stiilis müts liiga mitteametlik tunduda. Šikk alternatiiv on barett. Tunne end tõelise prantslannana!

9. Tunned, et ei soovi end üles lüüa? Sa ei peagi, kui inspireerud populaarsest pidžaamatrendist. Leia laiad siidist püksid ja pane need paari klassikalise valge triiksärgiga. Mugavalt trendikas!

10. Püsi soojas ja kanna valge triiksärgi peal lihtsaks, kuid mõjuvaks tulemuseks tumesinist või-rohelist kootud vesti.

Allikas: Who What Wear