Igapäevane ajaplaneerimine

Victoria sõnul ärkab ta igal hommikul kell kuus ja teeb enne laste ärkamist tund aega trenni. Kui trenn tehtud, siis valmistab ta lastele hommikusöögi, misjärel viib tema või abikaasa David lapsed kooli. Siis teeb naine veel tund aega trenni ja suundub alles siis kontorisse. Victoria lisas, et ta on väga distsiplineeritud ja ütleb, et hommik on ainus aeg, kui ta saab rahulikult jõusaalis olla. See on aeg iseendale, mil ei tule keegi äriasjadega tüütama.

Victoria avaldas, et tema hea vormi saladus põhineb ajaplaneerimisel ja teda ümbritsevatel inimestel. Ta lisab, et kõikjale jõudmine ja eluolu korras hoidmine ei ole lihtne, sest talle meeldib asjade kulgu kontrollida. Samas ütles naine, et armastab seda, mida ta teeb ja tahab alati parimat tulemust. Pole oluline, kas tegemist on uue rõivakollektsiooni kujundamisega, moeetenduse korraldamisega, meigitoodete kollektsiooni kokkupanemisega, parimaks emaks olemisega või kõige suurepärasemaks abikaasaks olemisega. Õnneks on tal ka suurepärane assistent, kes aitab nõu ja jõuga.

Söömisharjumused

Victoria on varem öelnud, et tema kauni naha saladus peitub lõhes. Talle meeldib süüa tervislikult ja ta ütleb, et õnneks on tal võimalik endale head ja täisväärtuslikku toitu lubada. Küll aga sööb ta tavapärasest rohkem, sest ta teeb iga päev kaks korda trenni. Naine on oma keha vastu hell ja hoiab seda. Ilmselt just seetõttu ei kimbuta teda kunagi ükski haigushoog. Victoria rõhutas intervjuus, et igal hommikul ärkab ta üles mõttega, kui palju tal on elus vedanud.

Ta lisab, et varem on levinud palju pilte, millel ta tundub ülbe ja morn, ent nüüd postitavad nad abikaasa David Beckhamiga sotsiaalmeediasse rõõmsaid perepilte, et rahvas teaks, millised nad tegelikult on.

Victoria sõnul ei ole edukaks saamine raske, hoopis edu säilitamine on keerukas. Ta rõhutab, et kui tal poleks hoolivat perekonda, oleks ta ilmselt ammu hulluks läinud.