Printsess Diana kandis laulatusel oma perekonna aaret – Spencerite tiaarat. Kuigi Dianal oli haruldane võimalus kanda kuninglikke juveele, eelistas ta erinevatel sündmustel kanda just seda 1936. aastal Spencerite poolt valmistatud tiaarat. Printsess Diana vend Charles Spencer on abiellunud kolm korda ja iga kord on pruut kandnud just Spencerite tiaarat. Viimati kandis seda aga oma laulatusel Spencerite sugulane Celia McCorquodale.

2. Safiiriga kihlasõrmus

Cambridge'i hertsoginna Catherine

Printsess Diana kõige kuulsam ehe on kahtlemata tema kihlasõrmus. Valge kullaga sõrmust kaunistab suur safiir, mida ümbritsevad 14 teemantit. Kui Diana prints Charlesist lahutas, andis ta sõrmuse eksabikaasale tagasi. Aastal 2010 teatasid prints William ja Kate Middleton oma kihlusest ning tulevase printsessi sõrmes säras just Diana kihlasõrmus. Oma kihlumisest rääkides ütles prints William, et läbi selle sõrmuse sai nende pidupäevast osa ka tema ema. Sõrmus on loodud Inglise juveelifirma House of Garrard juveliiride poolt.

3. Asprey sõrmus

Meghan Markle ja prints Harry teel pulmapeole.

Diana armastas väga erinevad siniseid toone – seda nii riietuses kui ka juveelides. Aastal 1996 välkus tema sõrmes suur akvamariiniga Asprey sõrmus. Pakutakse, et Diana tellis sõrmuse endale pärast lahutust prints Charlesiest „uue alguse puhul”. Diana pärandas oma ehted poegadele, et need saaks juveelid kord oma abikaasadele kinkida. Pärast Meghan Markle`i ja prints Harry laulatust nähti seda sõrmust just värske Sussexi hertsoginna sõrmes. Helesinise kiviga iludus oli Meghanil sõrmes pulmapeol.

4. Neljarealine pärlikee

Pärlikeed on olnud alati kungiglike pereliikmete suured lemmikud. Elizabeth II kandis 80ndatel palju just neljarealist pärlikeed, mida kaunistas õrn teemantitega pross. Pärlikee oli ka Diana lemmik. Nüüd on Cambridge`i hertsoginna kord – tema kandis seda aastal 2017, mil tähistati kuninganna Elizabeth II ja prints Philipi 70ndat pulma-aastapäeva.

5. Lover`s Knot tiaara

Cambridge'i hertsoginna Catherine ja printsess diana kandmas Lover`s Knot tiaarat.

Hoolimata sellest, et Diana pead ehtis abielludes Spencerite tiaara, seostatakse teda kõige enam House of Garrardi loodud Lover`s Knot tiaaraga, mis oli sedavõrd raske, et tekitas printsessile peavalusid. Hoolimata vaevustest kandis Diana seda tiaarat kõige enam.

Viimast korda kandis Diana seda aastal 1991. Võrratu tiaara oli „peidus” tervelt 24 aastat, kuniks Cambridge`i hertsoginna Catherine kandis seda aastal 2015. Muide, seda tiaarat on kord julgenud kanda ka prints Charlesi tänane abikaasa Camilla, misjärel sai ta kõva kriitika osaliseks. Kuid see on juba teine teema.